Waarom onze organisatie

We streven naar een evenwichtige werk-privébalans met een systeem van flexibel werken, telewerk...
Gezonde medewerkers zijn gelukkiger. Zowel privé als op het werk. Daar zetten wij op in.

Wij bieden

Een uitgebreid verlofstelsel (30 tot 35 dagen afhankelijk van je leeftijd)
Mogelijkheid tot fietsleasing met bijhorend fietsvergoeding
Maaltijdcheques van € 7 per gewerkte dag

Onze recruiter

Over ons

Als stad willen we graag streven naar een aantrekkelijke centrumstad waar het aangenaam wonen, werken en ontspannen is. Dat is onze missie. Want RSL doet R toe.

Dat verhaal kunnen we enkel schrijven dankzij onze medewerkers. Samen vormen we een hechte en betrouwbare ploeg vol engagement die elke dag beter wil doen voor het welbevinden van onze klant, de inwoner van onze prachtige stad. Samen doen we R toe.

We hebben vijf waarden die ons helpen deze opdracht beter te vervullen:

  • Vertrouwen
  • Voortdurend verbeteren
  • Samenwerken
  • Klant centraal
  • Engagement

Onze troeven

Baanbrekende werkgever '22

Stad  en OCMW Roeselare is trots zich een baanbrekende werkgever te mogen noemen. We zetten ons dagelijks in op mensgericht, hybride werken én op duurzame, nieuwe mobiliteit van onze medewerkers. Zo zorgen we voor onze medewerkers, zodat zij met enthousiasme voor onze inwoners zorgen!

Boeiende functies

We bieden een uiteenlopende waaier aan boeiende functies in een uitdagende omgeving. Het groenonderhoud, het stimuleren van de Roeselaarse economie, het duurzamer maken van de stad, de stad doen bruisen, meewerken aan het welzijn van de burger, het informeren van toeristen of het loket bemannen, … onze collega’s doen het allemaal! Ontdek de organiestructuur.

Gelijke kansen

Roeselare gaat ook voluit voor gelijke kansen. We selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, handicap, enz. 

Samen werken, samen ontspannen.

De collega’s #vanrsl zijn verbonden met elkaar, tijdens het werk en daarnaast. Ze vinden elkaar in hun gemeenschappelijke waarden en in de gedeelde doelstelling om de inwoner van Roeselare een stad te bieden waar het leuk wonen, werken en leven is.  

  • Radio VANRSL
    Ook toen een nieuwjaarsreceptie door corona onmogelijk was, vonden we een mooi alternatief om de collega’s met elkaar te verbinden. Marcel Vanthilt en Luk Alloo waren collega voor één dag, en verzorgden een radio #vanrsl om nooit te vergeten.

Evenwichtige werk-privé balans

We streven naar een evenwichtige werk-privébalans met een systeem van flexibel werken, telewerk, mogelijkheden om deeltijds te werken en een aantrekkelijke verlofregeling. 

Opleiding en ontwikkeling

Opdat onze medewerkers optimaal zouden kunnen functioneren, bieden we ruime mogelijkheden qua opleiding en ontwikkeling. Te starten met een stevig en uitgebreid onthaal.

Daarnaast is er tijdens je loopbaan de RSL Academy. Je hoort het goed onze eigen 'school'. Je vindt er een mix van opleidingen eigen aan de organisatie maar je kan via de RSL Academy ook externe opleidingen volgen in functie van je job en je eigen ontwikkeling. 

Naast opleiding begeleiden we je ook intensief in je loopbaan. We werken samen met loopbaancoaches of zetten een traject op maat voor je op. Dit alles met als ultieme doel je sterker te maken in je job en als persoon. 

Aantrekkelijk salaris en sociale voordelen

Ten slotte bieden we een aantrekkelijk salaris en diverse sociale voordelen. Het minimum brutosalaris en het functieniveau vind je terug op het vacaturebericht. Bovenop het loon heeft de medewerker recht op maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en pensioensparen. Werknemers die met de fiets naar het werk komen, ontvangen een fietsvergoeding. Ook als je met het openbaar vervoer komt, wordt dit vergoed. 

Fit4Work

Gezonde medewerkers zijn gelukkiger. Zowel privé als op het werk. Daar zetten wij als werkgever op in met Fit4Work. Dit is een geheel van activiteiten die inzetten op bewegen, voeding, in balans (psychologisch) en een gezonde levensstijl. Lees het artikel uit HR-Square of bekijk de activiteitenkalender om je een beter beeld te kunnen vormen.

Reglementen

We verwijzen hierbij ook naar de rechtspositieregeling. De rechtspositieregeling is het reglement dat alle regels voor het personeel vastlegt.

 



Onze waarden

Vertrouwen
We kunnen op elkaar rekenen. Vertrouwen is een tweerichtingsverkeer. Vertrouwen geven betekent dat we in de expertise en de professionaliteit van onze collega’s geloven.
Voortdurend verbeteren
We willen blijven groeien: op persoonlijk vlak, als team én als organisatie. We zijn alert en kritisch en durven onszelf in vraag stellen, bij te scholen én te falen.
Samenwerken
We streven hetzelfde doel na. Door allemaal samen aan dezelfde kar te trekken, werken we niet alleen efficiënter, het helpt ons de resultaten naar een hoger niveau te tillen.
Klant centraal
Alles wat we doen, doen we in functie van onze klant (bewoners, bedrijven, maatschappelijke instellingen en andere stadsdiensten, kortom iedereen).
Engagement
We zetten ons vol goesting en passie in en nemen onze verantwoordelijkheid op. Als het moet, steken we een tandje bij en doen we net dat ietsje meer voor onze klant of onze collega’s.

Bij Stad Roeselare zijn de volgende 25 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteren kan enkel online. Je kan jouw CV, motivatiebrief en eventueel diploma aan de hand van het webformulier uploaden.
Eerste reactie
Wij danken je voor jouw interesse in onze organisatie. We hebben jouw inschrijving ontvangen en zullen deze verder verwerken.
Preselectie
Op basis van het CV, de motivatiebrief en de gestandaardiseerde vragenlijst kan een preselectie gehouden.
Mondelinge selectie
De weerhouden kandidaten na de preselectie worden uitgenodigd naar de mondelinge selectie met voor te bereiden opdracht.
Assessment
Bij Vandelanotte Talent Management (Brugge)