Herken je het gevoel dat je op je plek zit, plezier hebt in je werk en je aan het einde van de dag vol energie naar huis gaat…? Mooi, wij ook!

Met plezier dragen we bij aan dit gevoel bij duizenden mensen per jaar door ze via onze websites aan de juiste baan te helpen. We werken iedere dag naar de perfecte situatie van hoe werkzoekenden en werkgevers elkaar vinden, want dat kan nog stukken beter!

Kennis, Kunde & Kwaliteit – Belgie Vacature  levert Talent!

Belgie Vacature is sinds 2011 onderdeel van Nederland Vacature. We bieden op dit moment meer dan 8.500 vacatures aan in 1.024 steden. Het betreft posities in vrijwel alle branches, voor alle onderwijsniveaus en ervaringslevels, zowel junior als management rollen en alles ertussenin. Wij plaatsen alleen directe vacatures van partners, hebben geen gesponsorde content en bieden persoonlijke service. Nederland Vacature levert al 20 jaar kwaliteit en vanuit onze specialistische kennis bedienen wij onze klanten op de Nederlandse en Belgische markt:

Winnaar European Search Award 2023

We hebben een dynamische en geautomatiseerde online marketing strategie weten te ontwikkelen die prestatie gericht opereert. Dit is zo’n unieke en revolutionaire online marketing strategie, wij zijn de enige die dit toepassen in ons vakgebied. We zijn trots dat dit bekroond is met dé prijs op het gebied van Online Marketing en dat op Europees niveau!

Wat betekent dit voor onze klanten?

We hebben het verkeer, de conversieratio en het aantal sollicitanten drastisch verhoogd, terwijl we de CPA (kosten per sollicitant) aanzienlijk hebben verlaagd. In vergelijking tot onze concurrenten in de markt leveren wij bewezen meer resultaat tegen een lagere prijs.*

Ben jij benieuwd wat Belgie Vacature  voor jouw bedrijf kan betekenen? We leggen je graag uit waarom wij jouw toekomstige partner zijn in de zoektocht naar nieuw talent! Neem contact met ons op via 03 369 05 55 of mail naar info@belgievacaturegroep.be

Heb jij ideeën, suggesties, tips of kom je gewoon graag met ons in contact?
Bel dan naar 03 369 05 55 of mail naar info@belgievacaturegroep.be

*sollicitanten blijven als ze via Belgie Vacature komen tot 3x langer op de website van de werkgever en genereren 112% meer paginabezoeken per sessie.

De basis
Nanette & Peter Aarts leggen in 2004 de basis voor dit bedrijf. Ze starten de regionale vacaturesite NoordBrabantVacature.nl. Hier staan enkel bedrijfsherkenbare vacatures, zodat werkzoekenden altijd weten bij welk bedrijf ze solliciteren. Dit loopt al snel, op een positieve manier, uit de hand tot de landelijke vacaturesite NederlandVacature.nl. Vanaf 2011 maken we ook onze zuiderburen blij met deze werkwijze en is BelgieVacature.be net zo’n succes.

We staan op nummer 1 in de top 3 van best presterende vacaturesites en maar liefst 90% van onze nieuwe klanten vervolgen de samenwerking. Zo hebben we in totaal al 18.000 bedrijven, zoals De Lijn, Coolblue, Carrefour, Aertssen en Rode Kruis geholpen aan kandidaten. En daar zijn we trots op!

Om werkzoekenden een breder aanbod van vacatures te geven, starten we in 2013 met JoBBsquare. Hier krijgen ze een breed aanbod van vacatures van uitzendbureaus en werving & selectie kantoren. Hiermee helpen we o.a. Adecco, Select HR en ASAP.

De volgende stap
In 2019 ontwikkelen we RecruitingFriends en aan het einde van dat jaar is de lancering. Via RecruitingFriends zetten organisaties hun eigen medewerkers in (en zij weer hun netwerk) om meer nieuwe medewerkers aan te werven. Daar staat een beloning tegenover van maximaal € 400,= voor zowel de nieuwe medewerker als degene die hem aan de vacature geholpen. Zo ontstaat er een gemotiveerde community die keer op keer vacatures helpt vervullen en geven we de arbeidsmarkt weer terug aan de mensen waar het uiteindelijk om draait.

Heb jij ideeën, suggesties, tips of kom je gewoon graag met ons in contact?
Bel dan naar 03 369 05 55 of mail naar info@belgievacaturegroep.be