Herken je het gevoel dat je op je plek zit, plezier hebt in je werk en je aan het einde van de dag vol energie naar huis gaat…? Mooi, wij ook! :)

Met plezier dragen we bij aan dit gevoel bij duizenden mensen per jaar door ze via onze websites aan de juiste baan te helpen. Met het familiebedrijf als basis werken we iedere dag naar de perfecte situatie van hoe werkzoekenden en werkgevers elkaar vinden, want dat kan nog stukken beter!

Dat doen we met 15 pareltjes van collega's en drie producten in twee landen:
België: www.BelgieVacature.be, www.JoBBsquare.be en www.RecruitingFriends.com
Nederland: www.NederlandVacature.nl, www.JoBBsquare.nl en www.RecruitingFriends.com

De basis
Nanette & Peter Aarts leggen in 2004 de basis voor dit familiebedrijf. Ze starten de regionale vacaturesite NoordBrabantVacature.nl in Nederland. Hier staan enkel bedrijfsherkenbare vacatures, zodat werkzoekenden altijd weten bij welk bedrijf ze solliciteren. Dit loopt al snel, op een positieve manier, uit de hand tot de landelijke vacaturesite NederlandVacature.nl. Vanaf 2011 starten we met dezelfde werkwijze in België en al snel is BelgieVacature.be net zo’n succes.

We staan in de top 3 van best presterende vacaturesites en 87% van onze nieuwe klanten vervolgen de samenwerking. Zo hebben we in totaal al 18.000 bedrijven, zoals De Lijn, Aertssen, DELA, Rode Kruis en BASF geholpen aan kandidaten. En daar zijn we trots op! :)

Om werkzoekenden een breder aanbod van vacatures te geven, starten we in 2013 met JoBBsquare. Hier krijgen ze een breed aanbod van vacatures van uitzendbureaus en werving & selectie kantoren. Hiermee helpen we o.a. Adecco, Select HR en ASAP.

De volgende stap
In 2019 ontwikkelen we RecruitingFriends en aan het einde van dat jaar is de lancering. Via RecruitingFriends zetten organisaties hun eigen medewerkers in (en zij weer hun netwerk) om meer nieuwe medewerkers aan te werven. Daar staat een beloning tegenover van maximaal € 400,= voor zowel de nieuwe medewerker als degene die hem aan de vacature geholpen. Zo ontstaat er een gemotiveerde community die keer op keer vacatures helpt vervullen en geven we de arbeidsmarkt weer terug aan de mensen waar het uiteindelijk om draait.

Onze stip op de horizon
Wij werken continu toe naar de perfecte situatie waarin werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden. Op onze platformen komt vraag en aanbod bij elkaar rond vaste banen, projectbanen, uitzend banen, stages van nul uren tot fulltime.

Op dit moment bakenen traditionele marktpartijen ieder een virtueel stukje terrein van de arbeidsmarkt af, zetten daar digitale hekken omheen en vragen tenminste een van de marktpartijen om te betalen voor toegang. Zo wordt de arbeidsmarkt versnipperd in kaveltjes en zie je door de bomen het bos niet meer, dat kan nooit de bedoeling zijn!

Bedrijven zouden direct toegang tot de totale markt van kandidaten moeten hebben, wat het goedkoper en makkelijker maakt om nieuwe medewerkers te werven. Voor werkzoekenden moet het makkelijk zijn om vacatures te vinden en in contact te komen met werkgevers, zodat het persoonlijker en menselijker wordt om een (nieuwe) baan te vinden.

Met ons team als basis en dit doel voor ogen ontwikkelen we iedere dag, vol passie onze producten en diensten om het voor werkgevers en werkzoekenden makkelijker te maken om elkaar te vinden.

  • Eerlijkheid en Openheid juichen we toe: zo weet je immers waar je aan toe bent.
  • Authenciteit omarmen we: vanuit je kracht ben je de beste versie van jezelf!
  • Relaties, zowel zakelijk als persoonlijk geven een persoonlijke signatuur: we zijn bijzonder openhartig met elkaar. 
  • Nieuwsgierigheid moedigen we aan: we zijn altijd op zoek naar een manier waarop het nog beter kan. 
  • Samenwerken maakt het verschil: we slaan nooit een kans over om te leren of te delen van wat we hebben geleerd. 
  • Ownership voor het resultaat: we zetten altijd een stap extra om het verschil te maken, ook wanneer we uit onze comfortzone moeten stappen.

Heb jij ideeën, suggesties, tips of kom je gewoon graag met ons in contact?
Bel dan gerust naar 03 369 05 55 of mail naar info@belgievacaturegroep.be

Maak er een mooie dag van vandaag!

Met hartelijke groeten,
Team België Vacature Groep
Benieuwd naar die pareltjes? Bekijk hier ons team!

 
Enkel vacatures van directe werkgevers
Informatie over organisatie achter de vacature
Persoonlijke service
Geen advertenties /gesponsorde vacatures
Geen dubbele / verlopen vacatures
Familiebedrijf