Waarom onze organisatie

Duurzame energieproductie
Work hard. Play hard.
Happiness @ Work

Wij bieden

Werken vanuit huis mogelijk voor bedienden
Vakantiegeld
Verlofdagen

Over ons

Eneria, shaping tomorrow’s energy landscape with clean and reliable power solutions.

Wij bieden onze klanten competitieve en milieuvriendelijke totaaloplossingen voor hun motoren en energiebehoeften. Als officiële verdeler van Caterpillar, zowel in België als internationaal, beschikken wij over een erkende expertise en ervaring in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van energiecentrales, stroomgroepen, UPS-systemen en motoren.

 

Waarom voor ons kiezen?

Hou je van een informele bedrijfscultuur? Zin om aan de slag te gaan binnen een bedrijf in volle groei dat dagelijks werkt aan de ontplooiing van elke medewerker (= pure Happiness @ Work in actie)? Aarzel niet, solliciteer voor een onze boeiende jobs en misschien tot binnenkort!

Team HR.Onze waarden

Respect
Respect, vertrouwen en erkenning zijn fundamenteel binnen onze bedrijfscultuur. Onethische of onwettige praktijken kunnen bij ons nooit door de beugel.
Ondernemingszin
Laat je creativiteit vooral niet thuis. Innovatie en out-the-box-denken zitten in het DNA van ons bedrijf. Het resultaat? Jouw loopbaan evolueert, jouw ervaring groeit en het bedrijf bloeit.
Moed
Zichzelf in vraag stellen en een positieve attitude hebben, zijn niet elke dag een sinecure. Durf is een voorwaarde om te groeien als onderneming, als medewerker en als mens.
Teamspirit
Op rechttoe-rechtaan relaties en wederzijds vertrouwen staat geen prijs. Bij BM werken is meer dan alleen werken. Daarom zijn oprechte relaties tussen collega’s fundamenteel.
Ik doe revisies, onderhoud en depannages op gas- en dieselmotoren. Mijn broer werkte al bij Bergerat Monnoyeur en dus waagde ik m’n kans. Gelukkig wat het is top! Toffe sfeer, fijne collega’s en mooie carrièremogelijkheden = alles wat ik nodig heb!”
Joost Field Service Technician

Bij Eneria zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar:

Gerelateerde organisaties