Waarom onze organisatie

Work hard. Play hard.
Happiness @ Work
A strong brand: Caterpillar

Wij bieden

Werken vanuit huis mogelijk
Opleidingen
Vakantiegeld

Over ons

Bergerat Monnoyeur Belgium is de exclusieve dealer van Caterpillar (CAT)-grondverzetmachines in België en het Groothertogdom Luxemburg. We maken deel uit van de ‘Groupe Monnoyeur’ die ook dealer is van CAT in Frankrijk, Polen, Roemenië en Algerije. Onze meer dan 390 medewerkers in België garanderen dagelijks een dienstverlening van de bovenste plank in de divisies ‘grondverzet’ (graafmachines, wielladers, enz.), ‘Eneria’ (stroomgroepen, industriële motoren en marine motoren) en ‘Work Tools & Service’ (uitrustingsstukken). De hoofdzetel van Bergerat Monnoyeur Belgium is gevestigd in Overijse met servicepunten in Izegem, Herstal, Antwerpen en het Groothertogdom Luxemburg.

Waarom voor ons kiezen?

Hou je van een informele bedrijfscultuur? Zin om aan de slag te gaan binnen een bedrijf in volle groei dat dagelijks werkt aan de ontplooiing van elke medewerker (= pure Happiness @ Work in actie)? Aarzel niet, solliciteer voor een onze boeiende jobs en misschien tot binnenkort!

Team HROnze waarden

Respect
Respect, vertrouwen en erkenning zijn fundamenteel binnen onze bedrijfscultuur. Onethische of onwettige praktijken kunnen bij ons nooit door de beugel.
Ondernemingszin
Laat je creativiteit vooral niet thuis. Innovatie en out-the-box-denken zitten in het DNA van ons bedrijf. Het resultaat? Jouw loopbaan evolueert, jouw ervaring groeit en het bedrijf bloeit.
Moed
Zichzelf in vraag stellen en een positieve attitude hebben, zijn niet elke dag een sinecure. Durf is een voorwaarde om te groeien als onderneming, als medewerker en als mens.
Teamspirit
Op rechttoe-rechtaan relaties en wederzijds vertrouwen staat geen prijs. Bij BM werken is meer dan alleen werken. Daarom zijn oprechte relaties tussen collega’s fundamenteel.
Na m’n universitaire studies kon ik m’n draai niet vinden in kantoorjobs. Daarom ging ik lassen studeren en na m’n studies kon ik hier aan de slag. De collega’s helpen elkaar en we lachen ook heel wat af!
Dimitri Lasser

Bij Bergerat Monnoyeur Belgium zijn de volgende 8 vacatures beschikbaar:

Gerelateerde organisaties