Over ons

Welkom in de Vleugels, een expertise- en ondersteuningscentrum voor mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

In eerste instantie richten we ons op personen met een verstandelijke beperking, met ev. bijkomende beperkingen. Daarnaast zijn personen met NAH ( niet-aangeboren hersenletsel ) ook welkom.

De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor mensen met een beperking. De respectvolle omgang met elkaar steunt op gemeende hartelijkheid en positieve communicatie. Een groot verantwoordelijkheidsdenken voedt de kwaliteit van de zorg voor onze naaste. We zien het als onze opdracht om mensen met een beperking een waardevolle plaats in de samenleving te laten opnemen - in de overtuiging dat het contact en de ontmoeting met hen je verrijken als mens. Het geeft ons vleugels.

De draagkracht van onze medewerkers ligt ons nauw aan het hart, zodat zij lang met goesting aan de slag kunnen blijven. Flexibiliteit, collegialiteit en gedrevenheid zijn kenmerken van onze bevlogen medewerkers.Bij De Vleugels zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: