Waarom onze organisatie

Ongekend goede werksfeer
Elke dag een beetje beter
Volop ruimte om te groeien

Wij bieden

Uniek cafetariaplan; stel zelf je salarispakket samen obv je behoeften. Meer bruto, meer voordelen.
Einde jaarbonus
Korting op alle spullen die we verkopen

Over ons

Coolblue is één van de snelst groeiende internetbedrijven van Nederland en België. Wij hebben meer dan 300 gespecialiseerde webshops met een uitgebreid aanbod aan consumentenelektronica. We hebben bij Coolblue één doel: de allerbeste klantenservice bieden. Daar horen beloftes bij als ‘voor 23.59 uur besteld, morgen in huis’ en gratis verzending, maar ook keihard werk door onze 1600+ Coolblue’ers. Zij zorgen elke dag - in de winkel, via e-mail, op sociale media en aan de telefoon - voor tevreden, of nee: meer dan tevreden klanten.


Onze waarden

Vrienden; Eerlijk, direct, open.
Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega's ook vrienden zijn. Dat is onze kracht.
Gewoon, doen. Elke dag een beetje beter.
Geen woorden, maar daden. Hup met de geit. We hebben er genoeg gezegdes voor. Bij Coolblue noemen we deze nuchtere ondernemersmentaliteit: gewoon, doen.
Flexibel. Durf te veranderen.
We veranderen continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. Coolblue is vanaf het begin flexibel ingericht om onze harde groei te ondersteunen. Wie “we doen het altijd al zo” zegt is af.
Eigenzinnig. Een beetje anders.
Echte, eigenzinnige Coolblue'ers. Daar zijn we trots op. En daarom laten we die terugkomen in onze reclames en op onze websites. Gewoon als zichzelf.
Gewoon verwonderen. Alles voor een glimlach.
Gewoon verwonderen. Twee woorden die elkaar tegenspreken. Maar juist daarom zo ontzettend Coolblue zijn. Eigenzinnig én nuchter. Het woord gewoon zegt veel.
Bij Coolblue krijg je de vrijheid om te doen wat je wilt. Het maakt niet uit of je nieuw bent, want er wordt gewoon naar je geluisterd en je krijgt de kans om inzichten te delen.
George Khedoe
George Khedoe Product Support Specialist

Bij Coolblue zijn de volgende 38 vacatures beschikbaar:

Logo Coolblue

HR Officer

Coolblue
Antwerpen