Waarom onze organisatie

Je staat nooit alleen ! Samen met het team geven we het beste van onszelf.
Warme zorg voor bewoners en medewerkers ligt ons nauw aan het hart.
Heb je een idee? Zit er niet mee, je inbreng wordt gewaardeerd door ons en onze bewoners.

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Pensioen
we vieren mee jouw leven: een premie bij geboorte/pensioen/..., winkelkortingen, hospitalisatie...

Onze recruiter

Over ons

ZorgGroep Lommel zag het levenslicht in 2019 en  staat in voor een optimale maatschappelijke dienstverlening voor iedereen die daar nood aan heeft.

We beschikken over twee recent gebouwde woon- en zorgcentra . WZC Kapittelhof (opgericht in 2012) is gelegen in het levendige centrum, terwijl WZC Hoevezavel  (opgericht in 2015) zich in het rustige groen bevindt. In totaliteit zorgen wij voor 197 bewoners verdeeld over 7 afdelingen. Wij trachten van onze huizen een “thuis” te maken. Contact tussen bewoners en hun familie, vrienden, buren en kennissen vinden wij heel belangrijk. Dit contact draagt bij tot het “zich goed voelen”. 

Naast deze vestigingen heeft de ZorgGroep Lommel tevens 3 complexen van assistentiewoningen, een dagverzorgingscentrum en een dienstencentrum.

Dienstencentrum ’t Trefpunt richt zich tot senioren en alle andere inwoners van Lommel die ondersteuning nodig hebben in hun thuissituatie. Door informatie en vorming tracht het dienstencentrum de mogelijkheden van mensen met een beginnende zorgbehoefte te versterken zodat ze langer, beter en kwaliteitsvoller zelfstandig in hun vertrouwde omgeving kunnen wonen.

Dagverzorgingscentrum De mantel biedt overdag opvang en verzorging aan zorgbehoevende personen vanaf 65 jaar die nog thuis wonen. Zo biedt het dagverzorgingscentrum een oplossing als je thuis wilt blijven wonen, maar er niet elke dag iemand bij je langs kan komen voor verzorging of andere ondersteuning.

Niet minder dan 250 medewerkers scharen zich achter de waarden professionaliteit,respect, positiviteit, samenwerking en openheid.

Is zorgen voor mensen je passie en wil je deel uitmaken van onze hechte zorgfamilie ? Dan hebben wij de job voor jou! 
 


Onze waarden

Samen
Je staat nooit alleen! Het team staat naast je. Samen zorgen we voor elkaar.
Open
Heb je een idee of vragen? Stel ze gerust. Onze deur staat open. We moedigen je aan om mee te denken in onze zorggroep.
Klantgericht
Onze bewoners/families/klanten staan centraal. Hen een warme thuis aanbieden met oog voor hun persoonlijkheden is de taak van ieder.