Over ons

Als marktleider in België specialiseert ZINQ-België zich in het thermisch verzinken van stalen producten. Als dochteronderneming van Fontaine Holdings NV stelt ZINQ-België 400 mensen tewerk in 7 divisies in België (waarvan 6 verzinkerijen). 

ZINQ staat voor zekerheid, innovatie, duurzaamheid en kwaliteit.

We kennen een lange traditie, voelen dat we deel uitmaken van de samenleving en nemen onze verantwoordelijkheid ten aanzien van de maatschappij.

Wij handelen ecologisch en verbeteren voortdurend de efficiëntie en effectiviteit van onze producten en processen, op basis van het Cradle to Cradle-principe.

Als familiebedrijf kennen wij een sociale en betrouwbare bedrijfscultuur, waarin onze medewerkers zich ontwikkelen en een actieve rol spelen. Een duidelijke en directe communicatie is de sleutel tot ons succes.

Iedere werknemer maakt integraal deel uit van onze ZINQ-familie. Elke medewerker geeft met zijn of haar persoonlijkheid vorm aan ons bedrijf en onze cultuur. Onze medewerkers zijn experts in wat ze doen. Hun ervaring en vakmanschap garanderen de kwaliteit van onze processen en producten. Wij herkennen en stimuleren de ontwikkeling van onze medewerkers en hun talenten. Wij betrekken onze medewerkers bij onze organisatie, wij zetten ons in voor een vertrouwensrelatie en waarderen persoonlijke ideeën en suggesties. Betrokken werknemers maken van onze organisatie een topbedrijf!

Bij ZINQ - Gent zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: