Waarom onze organisatie

Familiale sfeer
Warme zorg
Flexibiliteit en autonomie

Wij bieden

Kinderopvang
Eigen parkeergelegenheid
Fietsplan/leasing

Over ons

WZC Sint-Alexius biedt 60 permanente woongelegenheden en 5 bedden kortverblijf. Daarnaast zijn er 15 plaatsen in het centrum voor dagverzorging en is er een lokaal dienstencentrum. Het  woonzorgcentrum is gelegen in het bruisende centrum van Tienen en maakt deel uit van de Alexianen Zorggroep Tienen.

De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen flexibel en efficiënt in op kansen en uitdagingen. We gaan voor kwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering van ons werk.

Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach.

Wie bij AZT werkt is vriendelijk en dynamisch en is gericht op kwaliteit en samenwerking.

De Alexianen Zorggroep Tienen is zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg en bestaat uit het psychiatrisch ziekenhuis Alexianen Tienen met een Psychotherapeutisch dagcentrum in Leuven, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, de vzw Hestia. Onze organisatie maakt deel uit van de Broeders van Liefde.Je zou misschien denken dat ik door mijn nachtdienst de bewoners minder goed ken, maar niets is minder waar. Ik ken iedereen en weet wat ze nodig hebben. ’s Nachts is het contact diepgaander, want dan leggen mensen hun ziel bloot.
Vera Sneyders Zorgkundige

Bij WZC Sint-Alexius is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Bezorg ons jouw CV en motivatiebrief
CV-screening
het diensthoofd zal de cv's zorgvuldig bekijken en bepalen wie zal uitgenodigd worden op een interview
Eerste interview
indien de CV-screening positief is, zal je uitgenodigd worden voor een interview
Aanbod
De gekozen kandidaat zal na het interview een aanbod ontvangen via telefoon en email.