Over ons

WZC Passionisten biedt 54 permanente woongelegenheden. Daarnaast zijn er 6 bedden voor kortverblijf en een lokaal dienstencentrum. Het woonzorgcentrum bevindt zich in een groene omgeving aan de rand van Tienen en maakt deel uit van de Alexianen Zorggroep Tienen.

De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen flexibel en efficiƫnt in op kansen en uitdagingen. We gaan voor kwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering van ons werk.

Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach.

Wie bij AZT werkt is vriendelijk en dynamisch en is gericht op kwaliteit en samenwerking.

De Alexianen Zorggroep Tienen is zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg en bestaat uit het psychiatrisch ziekenhuis Alexianen Tienen met een Psychotherapeutisch dagcentrum in Leuven, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, de vzw Hestia. Onze organisatie maakt deel uit van de Broeders van Liefde.Bij WZC Park Passionisten is de volgende vacature beschikbaar: