Waarom onze organisatie

Werken op een groene campus!
We hebben aandacht voor je persoonlijke groei!
Work-life balance is bij ons belangrijk.

Wij bieden

Gezellig tafelen in onze centrale ruimte, met korting op een warme maaltijd of salade.
Loonbarema volgens functie
Eindeloopbaanregeling

Onze recruiter

Tamara Vranckx

Over ons

De kernopdracht van onze woon-, werk- en leefgemeenschap is het aanbieden van een zorgtraject aan zorgafhankelijke ouderen, en waar nodig aan jongere personen met een chronische en complexe zorgbehoefte.
 
Het WZC Den Olm maakt deel uit van Imelda vzw: een christelijk geïnspireerde organisatie die zich richt tot alle zorgbehoevende personen, ongeacht hun filosofische, godsdienstige of politieke overtuiging
 
WZC Den Olm is een woonzorgcentrum waar ouderen met een cognitieve beperking (voornamelijk dementie) terecht kunnen voor al hun vragen en noden omtrent de problematiek van dementie, maar biedt ook plaats voor mensen met een die geconventioneerd zijn binnen De Mick Brasschaat in het kader van hun ALS/MS-problematiek.

WZC Den Olm is erkend door en staat onder toezicht van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid voor volgende exploitatie:Onze waarden

Open
We nemen initiatief om de patiënt te ondersteunen en te betrekken.
Persoonlijke ontwikkeling
In Den Olm organiseren we regelmatig interne vormingen. Via diverse opleidingen, bijscholingen, intervisies… kan je je continu blijven bijscholen en verdiepen in de ouderenzorg.
Aandacht
We hebben aandacht voor onze bewoners
Hartelijk
In Den Olm staat steeds koffie, thee en lekkere, zelfgemaakte soep klaar voor onze medewerkers.

Bij WZC Den Olm zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: