Waarom onze organisatie

Wij zetten volop in op diversiteit door te zorgen voor extra ondersteuning.

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Maaltijdcheques
Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Over ons

Woonzorgcentrum Compostela is gelegen in het centrum van Borsbeek met als oriëntatiepunten de watertoren en de brandweerkazerne. We bieden een thuis aan 98 bewoners en hebben ook nog vier kamers kortverblijf. Op dezelfde site vind je ook nog het centrum voor dagverzorging, 30 assistentiewoningen en het lokaal dienstencentrum Zilverenhoek.


Onze waarden

Respect
Respect door rekening te houden met ieders identiteit, gewoonten en waardigheid zowel voor onze bewoners als onze medewerkers.
Vriendelijkheid
Een warme zorg voor ouderen, daar gaan we voor vol vriendelijkheid, steeds met de glimlach!
Deskundigheid
Deskundigheid is meer dan het technisch correct uitvoeren van je job. Geen routinewerk maar aangepaste, individuele zorg waar je je talenten en vaardigheden ten volle kan inzetten, samen met je team.
Samen
Wil je snel, ga dan alleen. Wil je ver, ga dan samen.

Bij WZC Compostela zijn de volgende 4 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je bezorgt ons je CV en een korte motivatie.
Eerste reactie
Zien we je profiel zitten? Dan contacteren we jou voor een afspraak.
Eerste interview
De eerste indruk van jou als kandidaat en wij als werkgever. Dit zal fysiek doorgaan in de voorziening.
Aanbod
Tijdens het eerste interview leggen we alle kaarten op tafel. We bespreken wederzijdse verwachtingen zoals loon, uurrooster, …
Aangenomen
Hebben we allebei een goed gevoel? Dan bieden we jou de job en maken een volgende afspraak voor het ondertekenen van het contract.
Contract
Op dit moment brengen we enkele praktische zaken in orde zoals je contract, ander papierwerk, je badge/sleutel. Mocht het nog niet gebeurt zijn, volgt er ook een rondleiding.
Onboarding
Je eerste werkdag, je eerste werkweek, je eerste werkmaand,... Er komt veel nieuwe info op je af. Tijdens deze periode wordt je ondersteund door de onthaalcoach of een collega.