Waarom onze organisatie

"Jij bent voor mij de moeite waard!" is onze visie.

Wij bieden

IFIC barema met volledige overname van de relevante anciënniteit
Antwerpen-Berchem op 350m en bushalte op 200m
Hospitalisatieverzekering na 3 maanden

Over ons

Woonzorgcentrum CleoΒ ligt aan de Singel vlakbij het treinstation Antwerpen-Berchem. Het woonzorgcentrum biedt een warme en comfortabele vervangende thuis aan zo'n 111 bewoners het hele jaar rond. Daarnaast is er ook een centrum voor dagverzorging waar bezoekers overdag tijdens de week terecht kunnen. Voor beide dienstverleningen kunnen we rekenen op een enthousiast en professioneel team. Onze visie is heel duidelijk: Jij bent voor ons de moeite waard!Β 


Onze waarden

Respect
Respect door rekening te houden met ieders identiteit, gewoonten en waardigheid zowel voor onze bewoners als onze medewerkers.
Vriendelijkheid
Een warme zorg voor ouderen, daar gaan we voor vol vriendelijkheid, steeds met de glimlach!
Deskundigheid
Deskundigheid is meer dan het technisch correct uitvoeren van je job. Geen routinewerk maar aangepaste, individuele zorg waar je je talenten en vaardigheden ten volle kan inzetten, samen met je team.
Samen
Wil je snel, ga dan alleen. Wil je ver, ga dan samen.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je bezorgt ons je CV en een korte motivatie.
Eerste reactie
Zien we je profiel zitten? Dan contacteren we jou voor een afspraak.
Eerste interview
De eerste indruk van jou als kandidaat en wij als werkgever. Dit zal fysiek doorgaan in de voorziening.
Aanbod
Tijdens het eerste interview leggen we alle kaarten op tafel. We bespreken wederzijdse verwachtingen zoals loon, uurrooster, …
Aangenomen
Hebben we allebei een goed gevoel? Dan bieden we jou de job en maken een volgende afspraak voor het ondertekenen van het contract.
Contract
Op dit moment brengen we enkele praktische zaken in orde zoals je contract, ander papierwerk, je badge/sleutel. Mocht het nog niet gebeurt zijn, volgt er ook een rondleiding.
Onboarding
Je eerste werkdag, je eerste werkweek, je eerste werkmaand,... Er komt veel nieuwe info op je af. Tijdens deze periode wordt je ondersteund door de onthaalcoach of een collega.