Over ons

WOLFTECH n.v. kent zijn oorspong in de grote bouwmaterieelgroep Wolf – Zondervan.
 
Dat bedrijf werd in 1901 in het Brusselse Elsene opgericht door de familie van de huidige bestuurder Patrick Wolf. De firma leverde de voorbije 114 jaar talloze betonmolens en–centrales, en machines voor het knippen en buigen van ijzer, goederenliften, klein materiaal, bekistingen en stellingen op bouwplaatsen. Ondertussen zijn zij de vierde generatie bestuurders van dit rasechte familiebedrijf.
 
Door doelgerichte investeringen groeide de afdeling ‘bekistingen’ van Wolf-Zondervan zeer sterk en daarom werd in juni 2006 beslist om het een zelfstandige toekomst te geven als de nv WOLFTECH.
Wolf-Zondervan nv is al sinds 1971 exclusief invoerder van de Duitse Hünnebeck bekistingen in België via nv WOLFTECH.
 
Op het bedrijfsterrein van WOLFTECH te Machelen wordt onze wisselende stock van meer dan 42.000m² bekistingsystemen opgeslagen en onderhouden.Onze stock bestaat uit volgende systemen:
 
MANTO wandbekisting (+/- 100.000m² in voorraad) voor grote bouwprojecten,RASTO/TAKKO paneelbekisting die zowel manueel als met de kraan kan verplaatst worden, RONDA om gebogen wanden te maken, TOPEC onze aluminium vloerplaat bekisting verder aangevuld met ondersteuningsmateriaal Europlus NEW Schoren,(+/- 160.000 stk in voorraad) H20 dragers & ID15 torens.
In ons gamma stellingen kunnen wij u onze multidirectionele MODEX aanbieden alsook onze kaderstelling BOSTA 70 en 100.

Om een gepaste oplossing te bieden aan de alsmaar strenger wordende veiligheidsnormen op de werven stellen wij u ons PROTECTO gamma voor. Een compleet gamma onderdelen rond één centrale leuninghouder die sterk, verzinkt en eenvoudig te hanteren en te plaatsen is.

Onze Hünnebeck RICHTSTREBEN ‘TPK’ zijn verzinkte trek- & duwschoren die toelaten door middel van een snelkoppeling heel snel en op een veilige manier prefab wanden en kolommen te plaatsen.