Over ons

Het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen is een pionier in innovatieve thuisverpleging en is er voor iedereen die specifieke zorg of ondersteuning nodig heeft. Meer dan 1400 medewerkers streven er naar mensen zo lang mogelijk in de beste omstandigheden in hun vertrouwde thuisomgeving te verzorgen. Het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen staat voor een vooruitstrevende aanpak in verpleging en zorg met onder meer Wit-Gele Plus en de Zorgcentrale.

Om onze positie binnen de zorgsector verder te verstevigen zetten we sterk in op kwaliteit verhogende projecten. Jarenlang investeren in, en werken aan kwaliteit, leverde het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen een internationaal gouden accreditatielevel op van Accreditation Canada (AC), een organisatie met een wereldwijde reputatie in de zorgsector. We zijn zeer trots dat wij de eerste thuiszorgorganisatie in België zijn die deze erkenning krijgt.

Ter ondersteuning van de verdere uitbouw van onze HR diensten zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste Happiness Officier – Preventieadviseur (M/V) om het breder welzijnsbeleid in de organisatie verder uit te diepen en de preventie op zich te nemen.

Bij Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen vzw zijn de volgende 71 vacatures beschikbaar: