Waarom onze organisatie

Een familiale sfeer met de sterke ondersteuning van een internationaal gerenomeerde organisatie
Gepassioneerde medewerkers en kans om te groeien
Gevarieerde functie, korte communicatielijnen

Wij bieden

Afhankelijk van de functie een smartphone + abonnement
Afhankelijk van de functie
Salarisschaal conform Barema

Over ons

Wienerberger België maakt deel uit van de internationale Wienerberger groep. Het bedrijf werd in 1819 opgericht in Wenen. De groep is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste baksteenproducenten ter wereld, met een sterke positie in de productie van andere keramische bouwproducten, zoals kleidakpannen, kleiklinkers en binnenmuurstenen.

Zowel door interne groei als door acquisities heeft Wienerberger op de Belgische markt van gevelstenen, binnenmuurstenen, kleidakpannen en kleiklinkers een sterke plaats ingenomen.

Wienerberger België beschikt over 11 productievestigingen in ons land, met een totale personeelsbezetting van ongeveer 1.100 werknemers. De 18 kleigroeven liggen meestal in de nabije omgeving van de fabrieken; zo beperken we de impact op het milieu door het transporteren van de klei.

De hoofdzetel van Wienerberger België staat in Kortrijk. Enkele bekende merknamen van de groep zijn Terca, Desimpel, Porotherm en Koramic.

 



Onze waarden

Duurzaamheid
Zowel naar onze producten als naar onze mensen
Klantgericht
Zowel naar interne als externe klanten
Passie
Passie voor de ambacht, het product en de manier van werken
Ondernemerschap
We werken oplossingsgericht, nemen initiatief en we werken samen aan een resultaat

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Dit kan via een partner of rechtstreeks via onze jobsite
Eerste reactie
We nemen contact met je op, telefonisch, om naar je interesse en verwachtingen te luisteren
Telefonische screening
We polsen graag naar je interesses en verwachtingen
Eerste interview
Hier krijg je al een duidelijk beeld over de functieinhoud en wat we van jou verwachten. We polsen naar de fit met de functie en het team. Er is ook ruimte om vragen te stellen
Assessment
Voor specifieke functies nemen wij een assessment af. Voor alle bediendefuncties en leidinggevende functies wordt er een PPA test afgenomen
Tweede interview
We gaan meer in detail over de functie, stellen we meer gerichte vragen en je krijgt inzicht in de dagelijkse werking. Er volgt ook een rondleiding. In deze fase komt ook de n+2 in het verhaal.
Aanbod
We nemen de tijd om het aanbod uitvoerig te overlopen en er is ruimte om vragen te stellen
Aangenomen
Als je akkoord gaat, maken we reeds afspraken voor je eerste werkdag en wat je mag verwachten van ons onboardingsproces.
Onboarding
Voor opstart nemen we al contact op, maar gedurende de eerste 3-6 maanden word je ondersteund door een ervaren medewerker, krijg je de nodige opleidingen en ga je in gesprek met je directe collega's.