Waarom onze organisatie

Een stabiel familiebedrijf met aandacht voor menselijke waarden
We zijn fier om enkel met topproducten te werken - dat appreciëren ook de klanten!
Lassers kijken naar ons voor expertise, ervaring en innovatie

Wij bieden

Opleidingsbudget
Vakantiegeld
Verlofdagen

Onze recruiter

Over ons

Welding Company: Verkoop en verhuur van lasapparatuur en specialist in oplossingen.

Welding Company is een toonaangevende specialist in lasapparatuur en oplossingen. Het bedrijf uit Schelle in België en Lexmond in Nederland verdeelt een ruim aanbod aan geavanceerde machines inclusief toebehoren en verbruiksmaterialen. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen: Onze betrokkenheid in grote projecten wereldwijd in de offshore, olie & gas en dikwandige staal industrie toont onze bekwaamheid.

Welding Company positioneert zich met zijn heel eigen doorgedreven technische service, de snelle assistentie wanneer het dan toch even fout loopt en de korte leveringstermijnen. Het gaat om een totaalconcept dat laskwaliteit vooropzet, verkorte productietijd en verlaagde kosten.

Steeds meer klanten geven er de voorkeur aan om bepaalde toestellen op tijdelijke basis te huren. Ze gaan daarbij uit van de ervaring die de hooggeschoolde technici van Welding Company in al die jaren bijeen gewerkt hebben. Machines die verhuurd worden ondergaan in dit opzicht immers een reeks uitgebreide testen in de werkplaats. De lasapparaten, stroomaggregaten, compressoren of inductieve warmtebehandelingsmachines kunnen vanuit het verhuurcenter meteen ingezet worden in het productieproces en garanderen de klant een lang termijn bedrijfszekerheid.

Wie dringend een vervang- of huurtoestel nodig heeft kan in vele gevallen nog dezelfde dag beleverd worden. Het gaat erom de klanten een zelfzeker gevoel mee te geven. De machines worden optimaal op punt gezet en garanderen een geperfectioneerd verloop van het productieproces. Bij Welding Company kan je ook terecht voor de verdere inrichting van de werf met verlichting, werfkasten, verlengkabels, stroomaggregaten en alle nodige gereedschappen. 

Welding Company tekent in voor topkwaliteit voor alles wat met lassen te maken heeft.  Het commercieel aanbod omvat internationale merknamen als de las- en inductie-apparatuur van het Amerikaanse Miller, de hoogtechnologische orbitaal lasmachines van Orbitalum, de Mig-orbitaal machine Firefly, de lastractoren van Gullco, ook compressoren, stroomaggregaten en een volledig gamma aan manipulatie machines, lasrook afzuiging en het allernieuwste in ons aanbod is de innovatieve TIP-TIG-lasproces.

Kortom, Welding Company levert topkwaliteit voor projecten in alles wat een lasser nodig heeft!Onze waarden

Familiebedrijf
Bij ons ben je geen nummer, je werkt in een bedrijf dat op lange termijn denkt, met aandacht voor de klant maar evenzeer voor het welbevinden van iedere medewerker.
Innovatief
We zetten in op technische innovatie, wat een zeer leuke dynamiek teweegbrengt in ons bedrijf: vaak nieuw, veel interesse van de buitenwereld, leuke drive.
Klantgericht
Zonder klanten bestaan we niet. We werken aan tevreden klanten, we helpen hen met topproducten en goede service.
Verantwoordelijkheid nemen
In een relatief kleinere organisatie is het belangrijk dat je verantwoordelijkheid aanvoelt, je zit immers nooit strak in je vak, maar werkt samen in een team en bepaalt mee de resultaten.

Bij Welding Company NV zijn de volgende 6 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Laat van je horen met een CV in bijlage graag.
Telefonische screening
Wij bellen je op wanneer je sollicitatie een mogelijke match is.
Eerste interview
Na wederzijdse interesse volgt een persoonlijk interview, waarin we beiden bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Assessment
Voor bepaalde functie doorloop je een assessment, om nog meer zekerheid te krijgen over je slaagkansen, en welk opleidingstraject voor jou interessant zou zijn.
Aanbod
Is de match er? Dan maken we jou een aanbod op papier en lichten we dit mondeling toe.
Aangenomen
Ga je ervoor? Dan spreken we een datum af wanneer je kan starten.
Onboarding
We voorzien een zeer degelijk onboardingstraject, waarbij wij mee zorgen dat je zal slagen in je job, met voldoening.
Proeftijd
De proeftijd duurt normaal gezien 6 maanden.
Opleiding
We voorzien opleidingen bij de start, zodat je optimaal kan starten en je werk goed en met voldoening kan uitvoeren.