Over ons

Vulpia, dat is een mens gedreven organisatie in de zorgsector. We beheren 41 woonzorgcentra en zijn daarnaast actief in de overname van bestaande en het bouwen van nieuwe voorzieningen.

Bij Vulpia kijken we verder dan de beperkingen van de leeftijd. We vertrekken vanuit de passie, levensstijl en talenten van residenten en medewerkers om ieders leven zo aangenaam, comfortabel en plezierig mogelijk te maken. We focussen op positieve en verbindende warmte; omdat menselijk enthousiasme, wederzijds respect en optimisme aanstekelijk werken. Kies dus gerust voor de warme omgeving van onze residenties, assistentiewoningen of onze hoofdzetel. Al onze woon- & zorghuizen zijn paradijsjes voor onze bewoners, waar ze zorgeloos kunnen genieten in alle comfort en in de watten worden gelegd door onze meer dan 2.500 medewerkers die dagelijks voor hen klaarstaan.

Als werknemer een publiek om U tegen te zeggen! De glimlach van Joseph, Madeleine of Hélène, daar doen we het voor! En geen angst, ook op hoofdkantoor heerst een vibe waar ze op de meeste festivals vruchteloos naar streven. Niet alleen voor onze bewoners willen we een warme thuis bieden, ook onze medewerkers moeten zich als een vis in het water voelen. We bieden je dan ook een waaier aan kansen, ondersteunen je met alle mogelijke tools en zorgen voor een werkbare omgeving waar elke stem telt en belangrijk is.

Bij Vulpia zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen