Over ons

Wie zijn we en wat doen we:

Voxtra is een totaalpartner in professionele IT- en telefonie oplossingen op maat van KMO's. Samen met de klant gaan we o.a. op zoek naar hoe we hun bereikbaarheid kunnen optimaliseren en integreren in hun onderneming. We zijn een familiaal bedrijf met grootse dromen, gevestigd in de rand rond Gent en zijn operationeel over heel Vlaanderen, waarbij onze klanten actief zijn in de meest uiteenlopende sectoren.

Onze klanten doen beroep op onze diensten voor de installatie en het onderhoud van hun IT systemen en de daarbij horende gebruikersvragen en problemen helpen op te lossen.

Onze IT kennis bundelen we met onze kennis van VoIP telefonie en onze missie om ondernemers beter bereikbaar te maken volgens hun noden en wensen. Hierdoor zijn we in staat om VoIP telefonie perfect te integreren in het IT netwerk van de klant.

Met een professionele maar toch persoonlijke aanpak naar onze klanten en medewerkers ambiƫren we steeds een lange-termijnrelatie en dragen we de kwaliteit van onze producten en diensten hoog in het vaandel.Bij Voxtra is de volgende vacature beschikbaar: