Waarom onze organisatie

Werken dicht bij huis in een familiale Kmo.

Wij bieden

26 verlofdagen (20 wettelijk verlof en 6 ADV).
Reiskostenvergoeding
Ploegenpremie

Onze recruiter

Julie De Decker

Over ons

Ons verhaal begint in 1867, wanneer de familie Borms de Vondelmolen in Lebbeke koopt. We gebruikten deze stenen windmolen aan de Vondelbeek eerst om plantaardige olie uit zaden en pitten te halen. Net voor de Eerste Wereldoorlog breidden we de site uit en werd de molen een opslagplaats.

Start van de grote groei

Na de Tweede Wereldoorlog steeg onze capaciteit en op het einde van de jaren 50 produceerden we peperkoek voor groothandels en supermarkten. De grote modernisering zette pas echt door in de jaren 60, een periode van investeringen, overnames en uitbreidingen.

Nummer 1 peperkoekbakker van België

Meer dan anderhalve eeuw later is Vondelmolen nog steeds een hecht familiebedrijf. Met aan het roer Jan Borms, de vijfde generatie peperkoekbakkers. Hoewel we nu een modern, internationaal actief bedrijf zijn, staat ons vakmanschap nog steeds als een huis. Aan de traditie, de smaak en de kwaliteit van onze natuurlijke producten raakten we nooit.

Het is dan ook niet voor niets dat Vondelmolen nu de grootste peperkoekbakker in België is en de enige die erkend is als Belgisch streekproduct. Mensen over de hele wereld ontdekken ons streekproduct. Want van het totale volume peperkoek dat we jaarlijks produceren, is meer dan de helft bestemd voor het buitenland, van Frankrijk tot Japan.Onze waarden

Familiebedrijf
familiale Kmo.
Duurzaamheid
Doordat we steeds weer kiezen voor duurzame oplossingen, zijn we al sinds 2005 laureaat van het charter Duurzaam Ondernemen van Voka. Sinds 2017 is ons bedrijf ook CO2-neutraal.
Authentiek
Het is dan ook niet voor niets dat Vondelmolen nu de grootste peperkoekbakker in België is en de enige die erkend is als Belgisch streekproduct.

Bij Vondelmolen is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Mail je cv naar: jobs@vondelmolen.be