Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Vakantiegeld
Dertiende maand

Onze recruiter

Over ons

Vokans staat voor Vormings- en OpleidingsKANSen.
De drijvende kracht van Vokans  ligt in haar maatschappelijke opdracht.

We verzorgen HR-oplossingen voor de 3 W"s: werkzoekenden, werknemers en werkgevers.
Enerzijds: vormen, opleiden, trainen, begeleiden en coachen van mensen om zo hun competenties te versterken en hun tewerkstellingskansen te verhogen.

Anderzijds: werkgevers/leidinggevenden ondersteunen op de werkvloer in het selecteren, aanwerven en opleiden van personeel, werkplekleren, leidinggeven, mensen leren evalueren en competentiemanagement.

‘Werken’ is voor ons de belangrijkste factor in de sociale integratie en persoonlijke ontwikkeling en is de motor van economische groei. Het besef daarbij dat onze (HR) dienstverlening in de toekomst alsmaar belangrijker wordt, geeft de Vokans-medewerker zinvol werk, goesting en motivatie voor de job.

Onze uitdaging is glashelder. We willen de beste zijn op vlak van HR dienstverlening zowel voor de werkzoekenden, werknemers als hun werkgevers in Vlaanderen & Brussel.Onze waarden

Authentiek
We staan garant voor een pure aanpak
Bedreven
We zijn bedreven in het ontwikkelen van huidig en toekomstig menselijk kapitaal
Divers
Onze medewerkers, met uiteenlopende achtergrondervaring, motiveren een diverse groep van mensen om met plezier te werken en dit voor een diverse klantengroep.

Bij Vokans vzw zijn de volgende 11 vacatures beschikbaar:

Logo Vokans vzw

Taalcoach

Vokans vzw
Antwerpen

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste interview
Kort online interview
Assessment
Screening van comptenties
Tweede interview
Face tot face interview met onze directeur en je directe leidinggevende
Onboarding
Je krijgt een meter/meter en diverse mentoren toegewezen. Zij spelen een belangrijke rol in je opleidingsplan, een afwisseling tussen theoretische kennis verwerven en werkplekleren (toepassen).