Over ons

Van Oirschot is een familiale groothandel die al sinds 1967 verwarmings- en installatiemateriaal levert aan professionele installateurs. Wij ondersteunen professionele installateurs bij de keuze van de meest energie-efficiënte oplossingen voor water, warmte en lucht.

De organisatie heeft een logistiek centrum te Herentals van waaruit ook de centrale diensten worden aangestuurd. Regionaal is er een spreiding over 9 filialen waarbij de focus ligt op verkoop, technisch advies en ondersteuning van de professionele installateurs.

We evolueerden door de jaren heen mee met onze klanten zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen: nabijheid, kwaliteit, duurzaamheid, expertise en innovatie. Op deze basis bieden wij onze klanten :

  • Vooruitstrevende technische en commerciële kennis
  • Een innovatief en juist productassortiment
  • Een feilloze logistieke performantie
  • Een geïntegreerde informatieflow, van leverancier tot klant, op basis van de nieuwste technologieën
Van Oirschot staat met zijn lokale netwerk dicht bij de klanten, levert A-merken, zoekt steeds naar energie- en kosten efficiënte oplossingen, investeert in knowhow en integreert nieuwe technologieën voor een optimale, transparante communicatie met onze partners en klanten.

Met zijn scherpe focus wist Van Oirschot de voorbije jaren zijn organisatie in omvang te verdubbelen. We hebben dit als bedrijf kunnen realiseren dankzij onze gemotiveerde werknemers, die hopelijk net als u gebeten zijn om te bouwen aan de toekomst van morgen. Laten we er samen 100% voor gaan.

De A-medewerker die ons team wenst te versterken?

Gedaan met urenlang in de file te staan? Werk voor een   regionaal filiaal of neem de afrit Herentals Oost (daar waar de file richting Antwerpen begint).

Werken bij Van OIrschot is:

-  Regionaal werken


Voor een innovatief en inspirerend management

-  Binnen een vriendelijke werkomgeving

-  Mee groeien met de organisatie


 

Bij Van Oirschot NV is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen