Over ons

Werk jij graag in het heetst van de strijd?

Van Maele NV maakt deel uit van de Artes familie. Het installatiebedrijf specialiseert zich in sanitaire en HVAC uitrusting en maakt daarmee de Artes Group compleet.

Van Maele NV kan een mooi palmares voorleggen met tal van realisaties in grote projecten. Met het AZ Sint-Jan in Brugge, het AZ Groeninge in Kortrijk en zowel het AZ Damiaan als het Henri Serruysziekenhuis in Oostende hebben we in eigen streek onze stempel trachten te drukken in de rust- en verzorgingssector.

Daarnaast prijkt ook het Penitentiair Complex te Brugge Sint-Andries en grootse bouwprojecten zoals Finis Terrae te Knokke op de lijst van technische hoogstandjes die door ons bedrijf werden en worden gerealiseerd.

Wij hebben ons doorheen die vijftig jaar toegelegd op grote, complexe gebouwen. Dat gaat vanaf de studie tot de volledige afwerking van sanitair en hvac. Kwaliteit en klanttevredenheid ondersteund door een goede service staan steeds voorop!



De Artes Group houdt rekening met jouw ambities en noden. Ik ben gestart als werfleider, maar nu werk ik met veel plezier op de dienst calculatie.
Wouter Calculator