Over ons

UZ Leuven is een van de grootste ziekenhuizen van Belgiƫ en een absolute voortrekker in patiƫntenzorg, opleiding en onderzoek. Bijna 10 000 professionals geven elke dag het beste van zichzelf in 160 uiteenlopende functies.
Als Top Employer biedt UZ Leuven alle medewerkers volop kansen om zich een loopbaan lang te ontwikkelen. Zo dragen zij elk in hun discipline bij aan een kwaliteitsvolle en veilige dienstverlening.

Al meer dan 75 jaar biedt UZ Leuven kwaliteitsvolle en innovatieve medische zorg. UZ Leuven telt vier campussen: Gasthuisberg, Pellenberg, Sint-Pieter en Sint-Rafaƫl. Op elke campus worden ambulante en gehospitaliseerde patiƫnten verzorgd met respect voor de waardigheid en de levensopvatting van elke patiƫnt en zijn familie.

Met 1.995 bedden is UZ Leuven een van de grootste ziekenhuizen van Belgiƫ. Meer dan 9.000 medewerkers zetten zich dagelijks in om een gediversifieerde en specialistische patiƫntenzorg aan te bieden en voortdurend te werken aan verbetering en vernieuwing van onze zorg. De sterkte van UZ Leuven ligt in de combinatie van onderzoek, opleiding en pluridisciplinaire patiƫntenzorg, waardoor deze permanent voorwerp is van kritische reflectie en toetsing.

Omdat de motivatie en de kwaliteit van de UZ Leuven-medewerkers de beste waarborg is voor de kwaliteit van de zorg, wil UZ Leuven met zijn personeelsbeleid de professionele deskundigheid van iedere medewerker bevorderen en permanente vorming stimuleren.

Bij UZ Leuven is de volgende vacature beschikbaar: