Over ons

Ons verhaal

Bij Uticon werk je aan industriële projecten in de voedingsindustrie. We kijken naar wat onze klanten nodig hebben om hun processen, gebouwen, installaties en organisatie te verbeteren. We staan naast onze klanten en reageren snel op vragen. Door ons kennisniveau en onze multidisciplinaire blik hebben we inzicht in het grote geheel, aandacht voor belangrijke details en kennis van de trends van morgen. Alles om onze klanten vooruit te brengen.

 

Committed to Excellence

Mensen maken het verschil, vinden wij bij Uticon. We bestaan voor en door onze mensen en die kunnen alleen succesvol zijn als er diepe, unieke expertise is. Daarom werkt elke professionals binnen Uticon aan zijn of haar eigen expertise om zo ook andere collega’s te ondersteunen in hun verdere ontwikkeling. We blijven onszelf uitdagen, omdat we weten dat we onze klanten én onszelf het beste helpen op die manier. We stoppen niet voordat het project succesvol is opgeleverd en onze klanten meer dan tevreden zijn.

Wij zijn ‘Committed to Excellence’.

Met “hoe was je weekend?” starten wij de week, want een informeel praatje tussen collega’s hoort erbij. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Daarnaast krijg je bij Uticon veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid en is er volop ruimte voor eigen inbreng. We werken graag samen en vinden het delen van kennis ontzettend waardevol. Je kunt altijd terugvallen op je collega’s, want wij helpen elkaar graag. Projecten doe je tenslotte samen. Benieuwd naar voorbeelden van projecten? Neem dan snel een kijkje op onze nieuwe website: www.uticon.be.

Werken bij Uticon betekent je steentje bijdragen aan het veilig stellen van de voedselvoorziening van de toekomst. Ook helpen wij onze klanten om verspilling van energie en grondstoffen terug te dringen. Om dit goed te kunnen blijven doen vinden wij het belangrijk op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en ons kennisniveau steeds te verhogen. Hiervoor hebben wij de Uticon Food Academy.

Uticon Academy

Wij willen het beste voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Daarom vinden wij het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers zodat zij onze klanten van het beste advies kunnen voorzien. De Uticon Academy speelt hierin een belangrijke rol. Middels kennissessies, cursussen, trainingen, opleidingen en coachtrajecten verhogen we het kennisniveau van onze medewerkers.

Bij Uticon Engineers is de volgende vacature beschikbaar: