Over ons

Sinds 1923 aanwezig in België
Ubiway Retail is het bedrijf achter 4 sterke ketens in pers, retail en convience: Press Shop, Relay, Hubiz en Hello! De eerste stappen op de Belgische markt werden gezet in 1923. Al bijna honderd jaar actief in pers en retail in ons land!
Onze winkels 
Onze 220 verkooppunten worden uitgebaat door zelfstandigen en bevinden zich op de meest strategische plaatsen:

  • luchthavens, metro- en treinstations 
  • belangrijke winkelstraten 
  • shoppingcentra, internationale instellingen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen 
Onze producten
Anno 2018 beantwoordt ons productaanbod aan de behoeftes van de hedendaagse klant. Press Shop en Relay bieden naast pers, tabak en loterij, ook boeken, gift cards, geschenkjes, telefoonaccessoires en een brede waaier food & drinks aan (te consumeren in onze coffee corners of on the go). Heel vaak kan je er ook pakjes ophalen en versturen via bpost en/of kariboo. Hubiz specialiseert zich nog meer in het convenience-gamma en geeft vorm aan een compacte supermarket in het station. Hello! zet zich op de markt met een gamma verse bugdgetvriendelijke bakkerijproducten. In elk van onze winkels kan je rekenen op een vlotte en snelle bediening met een glimlach. Dagelijks bedienen we meer dan 124 000 klanten.
 
Onze historiek
Ubiway Retail maakt samen met AMP, Alvadis, Burnonville en kariboo deel uit van de groep Ubiway, sinds 1 december 2016 dochterbedrijven van bpost. Voor 2016 ging Ubiway Retail door het leven als LS travel retail Benelux en maakte het samen met de andere entiteiten deel uit van de internationale groep Lagardère Services. Sinds 1923 zijn we actief in België. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Anderlecht. Daar werken een 70-tal medewerkers.

Bij Ubiway Retail NV zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar: