Over ons

Sinds 1923 aanwezig in België

Ubiway Retail is het bedrijf achter 4 sterke ketens in pers, retail en convience: Press Shop, Relay, Hubiz en ubi – Press Shop and More. De eerste stappen op de Belgische markt werden gezet in 1923. Al bijna honderd jaar actief in pers en retail in ons land!

Onze winkels

Onze 200 verkooppunten worden uitgebaat door zelfstandige ondernemers en bevinden zich op de meest strategische plaatsen:

  • luchthavens, metro- en treinstations 
  • belangrijke winkelstraten 
  • shoppingcentra, internationale instellingen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen 

Onze producten

We specialiseren in ‘on the go’ press convenience en  bieden naast pers, tabak en loterij, ook boeken, gift cards, geschenkjes, telefoonaccessoires en een brede waaier food & drinks aan.

Heel vaak kan je er ook pakjes ophalen en versturen via bpost postpunten en/of pakjespunten.

In elk van onze winkels kan je rekenen op een vlotte en snelle bediening met een glimlach. Dagelijks bedienen we meer dan 124 000 klanten.

Onze historiek

Ubiway Retail maakt samen met AMP deel uit van de groep Ubiway, sinds 1 december 2016 dochterbedrijven van bpost. Voor 2016 ging Ubiway Retail door het leven als LS travel retail Benelux en maakte het samen met de andere entiteiten deel uit van de internationale groep LagardÚre Services. Sinds 1923 zijn we actief in België. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Anderlecht. Daar werken een 70-tal medewerkers.