Over ons

Ubiqus biedt taal- en communicatieoplossingen op maat van uw behoeften

Met een omzet van meer dan 80 miljoen euro en kantoren in 8 landen is Ubiqus de 4de grootste leverancier van professionele taaldiensten in Europa. Het Franse bedrijf Ubiqus werd opgericht in 1991 en is sindsdien gestaag gegroeid. We hebben ondertussen niet alleen een breed scala aan taaldiensten ontwikkeld, maar ook onze eigen toepassingen van kunstmatige intelligentie in de taaldienstensector.

Onze groep telt vandaag meer dan 600 medewerkers over de hele wereld en is internationaal sterk aanwezig, met kantoren in Europa (België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje en Italië), de Verenigde Staten en Canada.

Wij voeren jaarlijks meer dan 30.000 opdrachten uit en we hebben meer dan 20.000 klanten over de hele wereld.

We zijn meer dan 30 jaar geleden gestart met het vertalen van documenten, maar onze expertise strekt zich nu ook uit tot taaltechnologieën en AI.

We beschikken over de kennis en kunde die nodig zijn om de internationale ambities van onze klanten waar te maken: geavanceerde technologie en een netwerk van hooggekwalificeerde taalkundigen, elk gespecialiseerd in een bepaald domein.

Ubiqus is een dynamisch, toekomstgericht bedrijf. Welzijn creëren voor onze medewerkers, respectvol samenwerken en initiatief nemen; dat zijn onze kernwaarden.

Ons bedrijf groeit sterk, zowel door overnames als door de ontwikkeling van onze activiteit in Frankrijk en daarbuiten. Dit biedt carrière- en doorgroeimogelijkheden voor al onze medewerkers en onze kandidaten!

Bij ons krijgt iedereen de kans om zich te ontplooien

Ubiqus investeert in opleidingen en onderhoudt een dynamische bedrijfscultuur om gemotiveerde jonge medewerkers een kans te geven. Maar de Groep zet ook in op de meer ervaren medewerkers en hun visie, traject en competenties. Bij ons is er aandacht voor de menselijke rijkdom van de onderneming.

Ubiqus engageert zich ook op het vlak van aanwerving en integratie van werknemers met een beperking.

Ieders bijdrage wordt naar waarde geschat

De Ubiqus-groep heeft de ambitie om een menselijke, gezellige en open onderneming te zijn. We gaan met onze werknemers op dezelfde manier om als in de relaties met onze klanten. Eenvoud en flexibiliteit sturen al onze praktijken, zowel in onze werkprocessen als in de uitwisselingen tussen individuen.

De principes van ons hr-beleid

Ons hr-management is gericht op initiatief, autonomie en enthousiasme.

Ubiqus luistert naar de ambities van zijn werknemers, zodra ze hebben aangetoond dat ze volledig mee zijn en hun ambities duidelijk hebben uitgedrukt. Ubiqus verwacht echter van geen enkele werknemer dat hij of zij meer doet dan wat in het afgesproken takenpakket wordt omschreven. Een werknemer hoeft zich niet te onderscheiden door ambitie om voor zijn of haar werk te worden gewaardeerd.

  • Ubiqus bepaalt de verantwoordelijkheden en het salaris van zijn werknemers in het kader van persoonlijke, individuele en doorlopende gesprekken.
  • Ubiqus waardeert het analytische inzicht en het denkvermogen van zijn werknemers, en suggesties in verband met het algemene functioneren van onze onderneming worden altijd gewaardeerd.
  • Ubiqus evalueert en beloont zijn werknemers op basis van hun daden en niet op basis van hun intenties. Er wordt gekeken naar wat er is bereikt en niet naar wat er misschien zal gebeuren.
  • Ubiqus moedigt het nemen van risico’s aan en erkent voor iedereen een recht op fouten.
  • Ubiqus zet zich in voor een inclusief beleid dat de diversiteit bevordert, met name door de aanwerving en integratie van werknemers met een beperking en door het afwijzen van discriminatie in om het even welke vorm op grond van leeftijd, afkomst enz.

Bij Ubiqus is de volgende vacature beschikbaar: