Waarom onze organisatie

Verbeter je carrière, verbeter je leven!
Niet de grootste, wel groots!
Waar kwaliteit en menselijkheid elkaar ontmoeten.

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Wettelijk verlof, ADV, zelf te kiezen vervangende feestdagen, na 5j extra dag verlof.
Pensioen 5% van bruto jaarloon

Over ons

Wij zijn een dynamische organisatie die een revolutie brengt in de wereld van informatietechnologie (IT) door middel van QA en Testen. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van IT voor individuen, bedrijven en organisaties. Onze toewijding gaat verder dan het verbeteren van IT-systemen; het gaat over het verbeteren van levens door middel van geavanceerde oplossingen.

Ontgrendel je potentieel met ttl.be - Kom bij ons team!
Bij ttl.be geloven we in het creëren van een werkplek waar uitmuntendheid geen grenzen kent. Onze missie is om IT niet alleen beter te maken voor onze klanten, maar ook voor onze teamleden. Sluit je bij ons aan en samen bouwen we aan een toekomst waarin innovatie en kwaliteit hand in hand gaan.

Verbeter je carrière, verbeter je leven!
Bij ttl.be geloven we in kwaliteit. Kwaliteit van werkplekken, kwaliteit van rollen, kwaliteit van communicatie, kwaliteit van samenwerking. We verwachten kwaliteit van jou, dus verwacht je uiteraard ook kwaliteit van ons!

Ontwikkelingsgericht
Bij ttl.be investeren we in individuele groei als de hoeksteen van het bereiken van onze bedrijfsdoelstellingen. We begeleiden je om de auteur en regisseur van je carrière en leven te worden. We bouwen projecten rond gemotiveerde individuen en geven je de omgeving en ondersteuning die je nodig hebt om de klus te klaren. 

Uitdagingen omarmen
Bij ttl.be zien we uitdagingen als kansen voor jou als individu en voor ons als team om te groeien. Focussen op individuen die samenwerkingsverbanden opzetten als reactie op verandering.Onze waarden

Volhoudbaar
We bouwen aan een duurzame toekomst van werk, zowel in onze projecten als in onze dagelijkse activiteiten en samenwerkingen.
Development Centric
Bij ttl.be investeren we in individuele groei als de hoeksteen van het bereiken van onze bedrijfsdoelstellingen. We begeleiden je om de auteur en regisseur van je carrière en leven te worden.
Samenwerken
Samenwerking wordt niet alleen aangemoedigd, het is onderdeel van wie we zijn.
Informele uitmuntendheid
We streven naar zo weinig mogelijk formaliteiten. We gedijen bij open communicatie, vertrouwen en ontspannen interacties.
Menselijk
We geven prioriteit aan het welzijn en de tevredenheid van ons QA Guild (ons team) omdat we begrijpen dat deze benadering van werk tot meer geluk leidt.
Werkgever met een menselijk gezicht! We worden beschouwd als een integrale persoon, niet als een nummer of enkel als een €-profit. Een betrokken werkgever… onbetaalbaar!
Magda Captain of Software Quality

Bij Ttl.be zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Laat van je horen! Via mail, onze website, telefonisch,...De keuze is aan jou. Wij streven er naar om je binnen de 2 werkdagen iets te laten weten!
Telefonische screening
Tijdens dit gesprekje van om en beide 10 minuten maak je kennis met Nathalie, onze Chief of Staff. De uitgelezen opportuniteit om na te gaan of dit helemaal iets voor jou is.
Cultuur & DNA
Dit gesprek met Nathalie gaat liefst fysiek door en duurt een uur. Dit gesprek heeft als doel te onderzoeken of je echt je plek kan vinden binnen ttl.be als mens en professional.
Skills & Competenties
Dit gesprek is meestal online en duurt een uur. Dit gesprek heeft als doel te onderzoeken over welke skills en competenties je al op zak hebt.
Aanbod
Wanneer we na de twee gesprekken samen beslissen dat het een go is, maken we je een gepersonaliseerd aanbod.
Aangenomen
Je maakt bij ttl.be deel uit van de QA Guild van zodra je akkoord gaat met je voorstel. Je onboarding start vanaf dat moment.
Onboarding
Je onboarding gaat van start zodra je de overeenkomst hebt ondertekend en we voorzien een periode van minimaal 6 maanden. Daarnaast begeleiden we je bij je onboarding per project.