Over ons

Fijn dat je interesse hebt in een job bij BTV!
ย 

BTV is een verhaal door mensen
Onze medewerkers zijn uiterst belangrijk voor ons bedrijf en voor onze verdere groei. Als organisatie willen we op een kwaliteitsvolle, onafhankelijke en onpartijdige manier werken. Investeren in onze medewerkers, ze op de juiste manier opleiden en begeleiden, is daarom een cruciale focus in onze organisatie.

BTV is een verhaal voor mensen
Wij geloven er bij BTV sterk in dat plezier op het werk automatisch leidt tot klantentevredenheid. Hoe meer onze collegaโ€™s BTV zijn, hoe positiever de ervaring van onze klanten en hoe meer zij zich met ons verbonden zullen voelen.

Daarom onderzoeken we en investeren we in hulpmiddelen en opleidingen voor onze medewerkers zodat zij continu kunnen groeien en onze klanten (nog) beter van dienst kunnen zijn.

BTV is een verhaal van mensen
We vinden ook de persoonlijke doelstellingen van elke medewerker belangrijk. Wij geven onze mensen de kans om zich verder te ontplooien in hun vakgebied of andere vakgebieden door ze extra ontwikkelings- en opleidingskansen te geven wanneer zij dit nodig hebben.Dagelijks op pad, contact met verschillende mensen met hun eigen verhaal, iemand iets bijbrengen over het hoe en waarom van installaties en het persoonlijke contact zijn de belangrijkste troeven van onze job!
Marc Verschuere
Marc Verschuere Agent-onderzoeker