Waarom onze organisatie

Carrière coaches begeleiden je doorheen jouw carrière, om er het maximale uit te halen!
Betrokkenheid door middel van TeCafés, Tec Talks en tal van andere leuke en interessante events!
Flexibiliteit is ons werktuig waarmee we echt onze stempel drukken op elke samenwerking

Wij bieden

Wie bieden een correct loon, met groei doorheen jouw carrière.
We denken aan de volgende generaties. Zo voorzien een volledig groen en kwalitatief wagenpark.
Wij bieden tussen 4 en 6 opleidingsdagen op maat per jaar.

Over ons

Beste toekomstige Tec-expert,
 
Welkom bij Tec, een bedrijf dat gedreven wordt door positiviteit, integriteit en passie. Wij geloven sterk dat deze kernwaarden essentieel zijn voor het opbouwen van een succesvolle en bevredigende loopbaan.
 
Bij Tec willen we mensen aantrekken die niet alleen uitblinken in hun vakgebied, maar ook een positieve invloed willen hebben op hun omgeving. Voor ons betekent positiviteit meer dan alleen maar glimlachen. Het houdt in dat je uitdagingen aangaat, collega's motiveert en een constructieve werkomgeving creëert waarin successen gevierd worden. We willen een positieve impact hebben op onze klanten, collega's en de samenleving in zijn geheel.
 
Integriteit vormt de basis van ons bedrijf. We geloven sterk dat eerlijkheid en transparantie de sleutel zijn tot het opbouwen van duurzame relaties. We handelen altijd in het belang van onze klanten en streven ernaar om hun vertrouwen te winnen en te behouden. Bij Tec kun je erop rekenen dat we ethisch handelen in elk aspect van ons werk, zodat je trots kunt zijn op het bedrijf waarvoor je werkt.
 
Passie is wat ons motiveert om verder te gaan en uitmuntendheid na te streven. We geloven dat wanneer je gepassioneerd bent over wat je doet, je het beste uit jezelf kan halen en anderen kan inspireren. Bij Tec zoeken we professionals die een innerlijke motivatie hebben om uit te blinken en grenzen te verleggen. We bieden hiervoor een omgeving waarin je kunt groeien, leren en je passie kunt uiten.
 
Tot slot word je als onderdeel van Tec uitgedaagd en ondersteund om je volledige potentieel te benutten. We bieden een dynamische werkomgeving waar teamwork en samenwerking centraal staan. Jouw inzet wordt gewaardeerd en we investeren graag in je persoonlijke groei en ontwikkeling.
 
Als je op zoek bent naar een bedrijf dat draait om positiviteit, integriteit en passie, nodigen we je graag uit om deel uit te maken van het Tec-team. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen, om mee bij te dragen aan ons succes, maar ook jouw succes, en dezelfde waarden te delen.
 
Sluit je bij ons aan en ervaar zelf de kracht van positiviteit, integriteit en passie bij Tec!Onze waarden

Positiviteit
Screw it, Let's do it!
Integriteit
Do it right, even when nobody is watching!
Passie
Love what you do and show it!