Over ons

Synergo is een nuchter, no-nonsens be­drijf, maar wel met enorm veel kennis van en passie voor voedselverwerking en -productie. Door te adviseren, te ontwerpen én uit te voeren, realiseren we innovaties, reduceren we kosten en verhogen we flexibiliteit en rendement. Zo maken we de transitie naar duurzaam, gezond en veilig produceren en verwerken mogelijk. Wij werken op een open, leergierige, respect­volle en betrokken manier en zullen altijd voor langdurige synergie gaan.

 

De missie van Synergo is niet mis te verstaan: toonaangevend zijn in het ontwerpen, realiseren en optimaliseren van voedselverwerkingsprocessen waarbij verspillingen van voedsel, energie en water worden tegen­gegaan, gericht op maximale winst voor onze wereld én onze opdrachtgevers. Wij zetten ons tot het uiterste in om de productie­omgeving van onze klanten aan te sluiten op de mogelijkheden van het heden en voor te bereiden op die van de toekomst.

 

Onze roots liggen in Nederland waar wij een team hebben van ongeveer een 40tal professionals: accountmanagers, tekenaars, projectleiders, projectingenieurs,… Klinkende namen in de voedingsindustrie in België hebben ook reeds de weg gevonden naar Synergo.


Bij Synergo Consultancy is de volgende vacature beschikbaar: