Over ons

SYMACCOUNT is een familiaal accountantskantoor met ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in boekhouding en fiscaliteit.  In 2018 is de onderneming overgegaan van vader op dochter en beiden zijn samen actief als gecertificeerd fiscaal accountant binnen het bedrijf. 

SYMACCOUNT richt zich voornamelijk op de lokale KMO en eenmanszaak met uiteenlopende activiteiten.  We adviseren en begeleiden de klant bij alles wat met boekhoudkundige, administratieve of fiscale zaken te maken heeft, van bij de opstart van de activiteit tot aan de stopzetting.

In het gezellig kantoor in Schilde kom je terecht in een leuk en gemotiveerd team van 5 personen, tevens een mix van jong en oud.  Je hebt de mogelijkheid om een uitdagende job uit te oefenen in de aangename sfeer van een familiebedrijf.  Aangezien je de verantwoordelijkheid krijgt over een aantal dossiers, geniet je de vrijheid om je werk naar eigen aanvoelen te organiseren.

We zetten als werkgever sterk in op flexibiliteit en het creëren van een fijne werkomgeving voor alle medewerkers.  Hierbij horen bedrijfsuitjes, af en toe een restaurantbezoek en een attentie bij speciale gelegenheden zoals een verjaardag, een jubileum of de feestdagen. Door de centrale ligging in het centrum van Schilde is er steeds de mogelijkheid om tijdens de lunchpauze een frisse neus te halen of even gezellig te winkelen.

We verwelkomen je graag!


Onze waarden

Respect
Respect voor elkaar vinden we uitermate belangrijk!
Balans
We verliezen de work-life balans niet uit het oog!
Persoonlijke ontwikkeling
We streven ernaar dat elke medewerker zich optimaal kan ontplooien.
Familiebedrijf
Vader en dochter werken samen.
Het fijne aan werken bij SYMACCOUNT is de familiale sfeer en de zeer gevarieerde job-inhoud. Ik blijf mezelf continu verder ontwikkelen en ontdek elke dag nog nieuwe dingen. We werken echt samen als een team, de sfeer is top!
Julien Siebens
Julien Siebens Dossierbeheerder/Stagiair-accountant

Bij SYMACCOUNT BV is de volgende vacature beschikbaar: