Over ons

Elke dag staat Stad Oostende garant voor een toegankelijke en kwaliteitsvolle dienstverlening voor meer dan 70.000 Oostendenaars. Onze medewerkers zorgen ervoor dat elke inwoner zich maximaal kan ontplooien in een dynamische, innoverende en nette stad.

Elke burger en ondernemer is betrokken bij een open beleid. Dat maakt van Oostende een slimme, vernieuwende en verbindende samenleving van in de wijk tot in het stadhuis. Oostende is een toegankelijke stad waar iedereen evenwaardig kan bouwen aan een toekomst.

Oostende is een stad om trots op te zijn. Het is een pioniersstad met een sterke sociale samenhang en een welvarende economie. Samen met verantwoordelijke burgers en ondernemers pakt Oostende uitdagingen en kansen aan op een overkoepelende, toekomstgerichte manier.

Daarnaast is Oostende een bruisende stad die het hele jaar door veel bezoekers aantrekt. Met een waaier aan activiteiten en evenementen voor jong en oud is Stad Oostende trekpleister bij uitstek aan de kust.

Wil je mee aan het roer staan van de Stad aan zee? Solliciteer dan nu op ÊÊn van onze vacatures!Bij Stad Oostende zijn de volgende 11 vacatures beschikbaar: