Over ons

Tongeren ?

 

Tongeren is een gastvrije en vriendelijke stad in het mooie Haspengouw.  Dat Tongeren een regionale centrumfunctie heeft, zie je onder meer in het ruime onderwijsaanbod, de aanwezigheid van het az Vesalius, diverse kinderopvanginitiatieven en woonzorgcentra.

 

In Tongeren staan we garant voor levenskwaliteit.  Als authentieke en historische stad weten we als geen ander inwoners en bezoekers te bekoren met ons rijke  verleden. Tegelijkertijd prikkelt de stad ook met zijn moderne geest. Op cultureel en toeristisch vlak spelen we in de hoogste klasse. Maar ook onze uitstekend uitgeruste bedrijventerreinen, het sfeervol stadscentrum, de uitgebreide voorzieningen voor jeugd- sport en culturele verenigingen, stadsparken en -pleinen zijn spraakmakend. Door de centrale ligging in de Euregio zijn alle omliggende grote steden vlot en makkelijk bereikbaar.

 

Als lokaal bestuur (stad, OCMW, woonzorgcentrum) zijn we een toekomstgerichte organisatie die een uitstekende dienstverlening voorop stelt. We gaan uit van een aantal organisatiewaarden die onze cultuur typeren. Professionaliteit, klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en collegialiteit zijn enkele van onze basiswaarden. In deze context werken we als lokaal bestuur samen met de burger aan de stad van de toekomst.

 

Wil jij mee vorm geven aan de toekomst van Tongeren? Stel je dan kandidaat voor één van onze vacatures. We zoeken regelmatig enthousiaste en gedreven medewerkers om onze dienstverlening en ambities waar te maken.Bij Stad/OCMW Tongeren is de volgende vacature beschikbaar: