Over ons

Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid met een belangrijke missie: alle Vlamingen aan het sporten krijgen, liefst op regelmatige basis, en levenslang.

Overal in Vlaanderen organiseert Sport Vlaanderen evenementen en activiteiten om zoveel mogelijk mensen met zoveel mogelijk sporten in contact te laten komen. Anderzijds voeren we regelmatig sensibiliseringsacties, denk maar aan "Als het kriebelt moet je sporten", "Bij een sportclub zit je goed", "Ik sport slim" en "Sportelen, beweeg zoals je bent".

In onze goed uitgeruste sportcentra leven jaarlijks meer dan 9000 jongeren zich uit in één van onze sportkampen, maar ook clubs, scholen, bedrijven en individuele sporters kunnen er het hele jaar door terecht voor sportlessen, sportklassen, bedrijfssportdagen of voor het wekelijkse uurtje sport.

Ook de Vlaamse topsporters en hun begeleiders helpen we hun sportdromen te realiseren. Met Sport Vlaanderen zijn we het centrale aanspreekpunt voor het topsportbeleid van de Vlaamse regering. Alle mogelijkheden, opleidingen en ondersteuning voor topsport verzameld op één plek maakt het voor de topsporter eenvoudiger en vooral efficiënter om al zijn ontplooiingskansen optimaal te benutten en zijn ambities waar te maken.

Alle info via: www.sport.vlaanderen

Bij Sport Vlaanderen is de volgende vacature beschikbaar: