Waarom onze organisatie

Work hard. Play hard.
Informele bedrijfscultuur
Trimble toptechnologie

Wij bieden

Thuiswerkdagen mogelijk voor bedienden
Opleidingen
Vakantiegeld

Onze recruiter

Dries

Over ons

SITECH Belgium, de exclusieve dealer van Trimble voor aannemers van grote bouwprojecten, verkoopt machinesturingssystemen, topografische oplossingen, lasers en software om de productiviteit op bouwwerven te verhogen. Wij staan voor baanbrekende ‘machine control’ en landmeten met de optimale connectiviteit tussen de grondverzetmachines en werkplek.

Waarom voor een job bij SITECH Belgium kiezen?

Wij bieden uitdagende, veelzijdige jobs met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling binnen een toekomstgerichte organisatie/groep. SITECH groeit en daarbij staat de ontwikkeling van elke medewerker centraal. Kortom, pure Happiness @ Work in actie!  


Onze waarden

Respect
Respect, vertrouwen en erkenning zijn fundamenteel binnen onze bedrijfscultuur. Onethische of onwettige praktijken kunnen bij ons nooit door de beugel.
Ondernemingszin
Laat je creativiteit vooral niet thuis. Innovatie en out-the-box-denken zitten in het DNA van ons bedrijf. Het resultaat? Jouw loopbaan evolueert, jouw ervaring groeit en het bedrijf bloeit.
Moed
Zichzelf in vraag stellen en een positieve attitude hebben, zijn niet elke dag een sinecure. Durf is een voorwaarde om te groeien als onderneming, als medewerker en als mens.
Teamspirit
Op rechttoe-rechtaan relaties en wederzijds vertrouwen staat geen prijs. Bij BM werken is meer dan alleen werken. Daarom zijn oprechte relaties tussen collega’s fundamenteel.

Bij Sitech Belgium zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar:

Gerelateerde organisaties