Waarom onze organisatie

Je werkt met bekende producten zoals Délio. We zijn trotse markleider in smeersalades!
Je komt terecht in bedrijf met een open, informele sfeer.
We zijn een ambitieus bedrijf met heel wat groeiplannen op onze agenda.

Wij bieden

Bedrijfswagen, maaltijdcheques, ecocheques, smartphone en abonnement
hospitalisatieverzekering, groepsverzekering
Jaarlijkse bonus afhankelijk van de cijfers

Over ons

Sinds 1962 produceert Signature Foods Belgium hoogwaardige smeersalades in het Kempense Turnhout. De voorbije jaren zijn we sterk gegroeid waardoor we marktleider in onze categorie zijn. 

Met meer dan 250 mensen maken we elke dag met veel Engagement, Empathie en Enthousiasme de lekkerste smeersalades voor iedereen. Zo zijn we bij onze consumenten gekend onder het merk DĂ©lio en bij bedrijven onder de merken Hamal, VH en Le Cobourg.

Bij Signature Foods Belgium kom je terecht bij een werkgever met een fijne, familiale sfeer waar open communicatie en een informele sfeer hoog in het vaandel wordt gedragen. Zo worden er jaarlijks heel wat toffe evenementen georganiseerd waaronder een personeelsfeest, familiedag, nieuwjaarsreceptie, saladecongress, paasbrunch, enz. Want hé ontspanning is ook belangrijk! We hebben ook heel wat groeiplannen op onze agenda staan, want we zijn niet voor niets marktleider in smeersalades! Het magazijn zal uitgebreid worden en er zal een nieuwe weg worden aangelegd voor onze leveranciers. Ook een nieuwe overdekte fietsenstalling zal niet ontbreken. 

Hiernaast zal je werken met onze bekende producten zoals Délio en mag je elke dag gratis genieten van onze smeersalades, vers brood, vers fruit en warme dranken tijdens je pauze. 

Wil jij graag samen met ons feelgood momenten creëren? Solliciteer en we ontmoeten elkaar snel! Onze waarden

Gezondheid / Vitaliteit
Wij zijn een financieel gezond bedrijf met heel wat groeiplannen op onze agenda. Zo zijn we een heel nieuw magazijn aan het bijbouwen!
Informeel
Je komt terecht in een bedrijf met een open en informele sfeer waar ook onze Directors zeer aanspreekbaar zijn!
Betrouwbare leveringen zijn van groot belang. Tevreden klanten, daar doen we het voor!
Nathalie Orderpicker