Waarom onze organisatie

Een duurzaam, lekker en puur product
Nuchter familiebedrijf, open communicatie
Leuke, zelfstandige baan met veel afwisseling en vrijheid

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Lease auto
Dertiende maand

Onze recruiter

Over ons

Schulp Vruchtensappen
Vijf generaties terug, in 1861, begon Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn boomgaard aan de rivier de Vecht in het Nederlandse Breukelen. De liefde voor en de kennis van het fruit gingen van vader op zoon. In 1995 begon Albert Schulp met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Een goede keuze! Sindsdien is Schulp namelijk een bekende naam onder de liefhebbers van pure sappen in Nederland en België. Schulp is nog steeds gevestigd op de plek waar het ooit begon en heeft ruim 35 gepassioneerde medewerkers. De vruchtensappen worden via de groothandel verkocht aan vers-en speciaalzaken, boerderijwinkels en horeca.

Duurzaam Vakmanschap
Het vruchtensap van Schulp kent slechts één ingrediënt: Fruit! Daarom gebruikt Schulp uitsluitend fruit van zorgvuldig geselecteerde rassen en van telers die men kent, veelal uit de regio. Het team van ervaren sapmakers en fruitkenners is goed op elkaar ingespeeld. Elke dag wordt de kennis van het fruit en de liefde voor het vak gecombineerd om heerlijk, gezond en puur natuurtroebel vruchtensap te maken. Het volledige proces van persen tot en met bottelen vindt plaats in eigen huis waarbij de natuur gerespecteerd wordt. Na het persen van het fruit gaat het restproduct naar de ‘buurman-boeren’ die het gebruiken als voeding voor het vee. Er is dus nagenoeg geen restafval. Schulp vruchtensap is dus een puur product, goed voor de mens en goed voor de aarde.

Schulp in België
Schulp heeft inmiddels een mooie basis opgebouwd in België. Momenteel is er één Accountmanager actief in België die zich met name richt op de speciaalzaken. Om de klanten in België beter te kunnen bedienen zijn we op zoek naar twee nieuwe collega’s die zich naast de speciaalzaken ook gaan richten op de horeca en horecagroothandel. De focus ligt hierbij op Vlaanderen.


Onze waarden

Familiebedrijf
Hecht team, weinig hiërarchie, eerlijk en oprecht
Duurzaamheid
Puur product, goed voor de mens en goed voor de aarde
Pionieren
Mogelijkheid om mee te denken over de aanpak in België

Bij Schulp Vruchtensappen is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
met CV
Eerste interview
Online
Assessment
Online
Tweede interview
Kennismaking met Schulp Vruchtensappen
Laatste selectiegesprek
Bij Schulp Vruchtensappen