Waarom onze organisatie

Onze kostbaarste troef zijn onze medewerkers - mensen maken de wafels
Diversiteit is onze kracht - meer dan 40 nationaliteiten

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Een open en fijne bedrijfscultuur
Een filevrije werkomgeving

Over ons

World Cones nv te Maasmechelen is een snelgroeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van Belgische wafels van topkwaliteit. Als industriële bakkerij maakt het deel uit van de internationale groep Biscuiterie Thijs (www.belgianwaffles.be) en Roofoods (www.roofoods.com), actief in de stabiele en niet-conjunctuurgevoelige voedingssector.

De wereldwijde marktleider in lekkere Belgische wafels voor de private label markt produceert jaarlijks meer dan 1 miljard stuks op 6 locaties, met een team van meer dan 400 specialisten.

De Luikse wafels, chocolade- en vanillewafels van World Cones doen het meer dan voortreffelijk bij bekende en gerenommeerde supermarktketens in Europa en ver daarbuiten. Het internationale succes van het bedrijf is gebaseerd op kwaliteit, commerciële flexibiliteit, versheid en betrouwbare levering.

World Cones is bezig aan een uitzonderlijke groeispurt dankzij innovatieve investeringen in hoogtechnologische productielijnen, moderne logistieke infrastructuur en de inzet van een enthousiast team van 50 medewerkers.Onze waarden

Familiebedrijf
World Cones is een ambitieus, financieel gezond en familiaal groeibedrijf
Innovatief
World Cones blijft investeren in haar hightech machinepark
Persoonlijke ontwikkeling
World Cones geeft je dagelijks de kans om te blijven ontwikkelen, persoonlijk èn professioneel