Waarom onze organisatie

Een aangename en coöperatieve werksfeer zonder ruzies of conflicten
Altijd op tijd betaald, en ruimte om heel goed je boterham te verdienen
Veel flexibiliteit: Geen verlof nodig voor kleine aanpassingen aan je schema

Wij bieden

Bedrijfsauto
Vakantiegeld
Dertiende maand

Over ons

Rindus NV is specialist in aandrijfcomponenten. We zijn onderdeel van de Narviflex Groep, marktleider in Transportbanden, IndustriĆ«le Plastics en Aandrijvingen. Onze groep heeft 50 Montageteams om Transportbanden en Aandrijfcomponenten bij de klant te monteren.Ā RindusĀ wordt geleid door Rudi Ramaekers, die al jaren actief is in aandrijvingen. Samen met zijnĀ team van ervaren medewerkers, staat hij dan ook garant voor eenĀ top-serviceĀ bij projecten rond lagers, koppelingen, riemen, kettingen, reductoren en pneumatiek.

Ā 

WatĀ RindusĀ zo uniek maakt is hun absoluteĀ TopserviceĀ enĀ Technische knowhow, die ondersteund wordt door alle bekende A - merken zoals INA, Festo, Gates, KTR, Optibelt, Rexnord, SEW, SKF, Timken, Tsubaki, System Plast... Deze focus op aandrijftechniek zorgt voor eenĀ sterke groeiĀ waar ook jij deel van kan uitmaken.

Ā 


Onze waarden

Stabiliteit
Een stabiele job in een financieel gezond bedrijf. Heel wat mensen werken hier al heel lang, en we zijn er trots op dat onze medewerkers de laatste 15 jaar nog nooit te laat betaald zijn geweest.
Klantgericht
We zijn er voor de klant en doen ons best om die tevreden te houden