Waarom onze organisatie

We zijn en blijven een familiaal bedrijf.
Sterke speler in de logistieke dranken sector.
De tijd staat niet stil, dus onze innovatie ook niet.

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Fietslease mogelijk na 12 maanden in dienst
File vrije omgeving

Onze recruiter

Quinten Jacobs

Over ons

Rima Trans is opgericht in 1989 en is uitgegroeid tot een zeer moderne logistieke dienstverlener. Rima Trans heeft zich verder gespecialiseerd in het transport en de distributie van dranken en voedingsproducten.

Onze vloot bestaat uit trekkers met zuinige, milieuvriendelijke motoren. Onze opleggers voldoen aan de Europese ladingszekerheidsnorm en zijn gecertificeerd voor transport van drank en voeding.
Uniek in de sector is dat we over opleggers met klapdeurensysteem beschikken voor de transporten in de dranken- en voedingsector.

Onze chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring in de sector. Velen van hen zijn binnen onze firma jaren in dienst. Zij zijn voor ons het visitekaartje van de firma en dragen bij tot aangename contacten met onze klanten.

Als 100% familiebedrijf garanderen wij korte besluitvormingsprocessen waardoor we zeer flexibel kunnen inspelen op veranderende klanteneisen en verschuivingen in de markt.

Rima Trans ligt centraal in de driehoek Belgiรซ-Nederland-Duitsland. Vanuit Lommel bedienen we met een ploeg van een 35-tal gedreven medewerkers dagelijks onze klanten in de BeNeLux. Rima Trans onderscheidt zich in de markt met een unieke dienstverlening waarbij we zowel het transport als het facturatieproces voor onze klanten kunnen verzorgen.

Uw logistieke zorg is bij Rima Trans in goede handen.Onze waarden

Familiebedrijf
Onze organisatie is gestart als een familiebedrijf maar is uitgegroeid tot een grote speler in de drankenhandel. Onze roots zijn we echter niet vergeten. Daarom voel je nog steeds de familiale sfeer.
Duurzaamheid
Onze site is volledig voorzien van zonnepanelen zodat we kunnen verwarmen met airco-units. Daarnaast investeren we in duurzaamheid door innovatie. Het milieu staat niet stil, dus wij ook niet.
Innovatief
Door onze constante innovatie beschikken we over het beste materiaal.
Open
Een familiaal bedrijf brengt een open en aangename sfeer met zich mee.

Bij Rima International zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteer via bovenstaande button of onze website.
Eerste interview
We nemen contact met je op voor een eerste gesprek.
Volgende stappen
Afhankelijk van de functie is er een tweede gesprek, assessment of testmoment.