Over ons

Rex Panels & Profiles (www.rexpanels.com), met West-Vlaamse roots en gevestigd in Blandain bij Doornik (makkelijk bereikbaar, vlak aan afrit E403), is een jong en expansief bedrijf met ambitieuze groeiplannen. Rex is gespecialiseerd in de productie van sandwichpanelen voor de bouwsector en heeft de meest veelzijdige productielijnen ter wereld: dakpannen, ecopanelen, wandpanelen, frigopanelen en dakpanpanelen worden in Blandain geproduceerd en verkocht in België, de omringende landen en op verre exportlanden.
Als eerste generatie ondernemend bedrijf staat Rex voor korte lijnen naar de klant, een snelle service en een hoge kwaliteit.
Rex Panels & Profiles wil verder investeren/groeien in de markt van geïsoleerde panelen, profielplaten en aanverwante bouwproducten. Dit zal leiden tot de opstart van nieuwe lijnen en vestigingen in België, Europa en wereldwijd. Op minder dan één jaar tijd werd de productiecapaciteit in Blandain verdrievoudigd. En in Q4 van dit jaar zal een nieuwe lijn operationeel zijn.

Bij Rex Panels is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen