Over ons

Resilux (www.resilux.com) is gespecialiseerd in de productie en verkoop van PET-preforms (voorvormen) en flessen, die gebruikt worden voor het verpakken van waters, frisdranken, oliën, fruitsappen, detergenten, medicamenten, etc. Het van origine familiaal bedrijf werd opgestart in 1994 en is sinds 1997 beursgenoteerd.

Naast de plant in Wetteren (headquarters) heeft Resilux nog acht productiesites, namelijk in Rusland, Griekenland, Roemenië, Servië, Hongarije, Zwitserland, Spanje en Amerika, met in totaliteit een 800-tal medewerkers. Daarnaast beschikt Resilux over een uitgebreid verkoopnetwerk in diverse landen.

Dankzij een sterke focus op innovatie en dankzij een sterk ondernemende bedrijfscultuur, is Resilux continu in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe toepassingen en markten.

Op vlak van productie en operations betekent dit continu zoeken naar vernieuwing en verbetering van de diverse technologieën en van het machinepark. Nieuwe inzichten/kennis/workflows moeten niet enkel verworven worden maar vervolgens ook geïmplementeerd en gestroomlijnd worden over alle plants heen.

Bij Resilux is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen