Waarom onze organisatie

Wil je werken aan de toekomst en op zoek naar de beste job ter wereld? Dan zit je bij ons goed!
Je komt terecht in een bedrijf waar duurzaamheid de service is die wordt geleverd.
Door onze verschillende vestigingen kan je dicht bij huis werken.

Wij bieden

groepsverzekering
Remondis werknemersvoordelen via partnerships
Vakantiegeld

Over ons

Bij REMONDIS DE VOCHT draait alles om kwaliteitsvol inzamelen en verwerken van allerlei soorten afval.

Als familiebedrijf met meer 50 jaar ervaring in de afvalverwerking zorgen we er voor dat uw afval, na een doorgedreven en milieubewust uitgevoerde sortering, zoveel als mogelijk gerecycleerd wordt tot grondstof, product of energiebron. Zo dragen we samen met u, ons steentje bij aan een circulaire economie en de wereld van morgen.

Particulier, kmo, bouwbedrijf of overheid, wij bieden voor ieder afvalprobleem de meest efficiรซnte en duurzame oplossing.

Als lid van de familiale ondernemingsgroep Remondis een wereldspeler op het vlak van recyclage, streven we naar een circulaire toekomst. De maximale herwinning van grondstoffen staat daarbij centraal.
Voor ons is afval niet het einde, maar het begin van een (nieuw) product. Door samen te werken met REMONDIS DE VOCHT kan u ook bijdragen tot een besparing op primaire energiebronnen en het werken aan een duurzame toekomst.


Onze waarden

Duurzaamheid
Langetermijnrelaties opbouwen is voor ons belangrijk, zowel met onze eigen medewerkers als met onze klanten, leveranciers en andere partners en vooral ook met onze toekomstige generaties.
Integer
Om te voldoen aan de wettelijke en ethische standaarden, verwachten wij persoonlijke integriteit van elke medewerker. Correct handelen zonder je eigen belang voorop te zetten is hier de basis.
Verantwoordelijk
Elke werknemer is verantwoordelijk voor zijn eigen loopbaan. Initiatief nemen wordt aangemoedigd en voorstellen om te verbeteren of nieuwe opportuniteiten te onderzoeken zijn altijd welkom.
Mensgericht
Onze kwaliteitsvolle service hangt volledig af van onze medewerkers. Wij willen hrn dan ook gericht ondersteunen. Zij zijn geen nummers en door te luisteren zoeken we samen naar oplossingen.
Kwaliteit
Wij zien elke medewerker als expert in zijn/haar domein en dus ook als verantwoordelijk voor eigen handelen en groei. Onze medewerkers hebben het stuur in handen, wij zijn hun kompas.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Alles begint met jouw kandidatuur voor de vacature die je aanspreekt
Eerste reactie
Je zal snel een eerste reactie ontvangen met daarin de boodschap of je wordt weerhouden voor de functie of niet.
Eerste interview
Indien de eerste reactie positief is, zal je worden uitgenodigd voor een gesprek met de directe leidinggevende. Daarin leren we elkaar wat beter kennen en bekijken we of er een match is.
Aanbod
Als de match er is, gaan we jouw een loonsvoorstel doen en geven we een overzicht van onze arbeids- en loonsvoorwaarden.
Aangenomen
Iedereen akkoord met het loonsvoorstel? Dan kunnen we overgaan tot het officiële gedeelte. Laat de champagnekurken maar knallen, het contract kan worden ondertekend.
Onboarding
Eindelijk... het is zover. Je eerste werkdag is aangebroken. Gedurende de eerste dagen/weken zal je worden begeleid door een ervaren collega die je wegwijst maakt binnen de functie en ons bedrijf.