Over ons

Onze baseline is niet voor niets: “Skills matter. Personality matters more.” Uiteraard polsen wij naar jouw competenties en vaardigheden. Maar wij zijn minstens even benieuwd naar de persoon(lijkheid) achter het cv. Wie ben je? Wat is jouw verhaal? Wat zijn je drijfveren. We mikken daarbij op een langdurige match tussen jouw en je toekomstige werkgever. Want in een ideale wereld, stemmen jouw drijfveren overeen met die van je aanstaande baas. We vinden het belangrijk dat je niet het gevoel hebt dat je een nummer bent. Bij ons mag je een warme, persoonlijke en vooral geïnteresseerde aanpak verwachten! Zien we geen klik met de vacature waarop je interesse toont, dan zullen we je dat eerlijk meegeven. Het is niet altijd even leuk om te horen, maar eerlijke en directe feedback werkt volgens ons nog steeds het best.

Onze collega’s werken steeds binnen een afgebakende specialisatie. Dit houdt in dat je niet in elk kantoor dezelfde info over een bepaalde vacature kan krijgen. Soms betekent dit dat je iets verder van huis moet rijden om het volledige plaatje te krijgen, maar je bent dan wel zeker dat je alle info ontvangt die je nodig hebt om jouw droomjob aan de haak te slaan. Net door deze specialisatie slagen we erin om onze klanten beter te leren kennen en voor jou een verschil te maken. Loopt het toch mis bij je sollicitatie bij de klant? Dan hebben we ongetwijfeld een paar leuke vacatures klaar die bijna aansluiten bij wat je echt zoekt. We zoeken dus samen voor jou naar een passende opportuniteit, maar jij zit aan het stuur van je loopbaan!

Of je nu werk zoekt, via ons werkt, of via ons gewerkt hebt in het verleden: we vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en onze contacten in positieve verstandhouding te laten verlopen. De ‘Crew’ in Recrewtment betekent dat jij deel uitmaakt van ons team! Eens je deel uitmaakt van onze Crew, zullen we je niet snel vergeten! Je mag van ons verwachten dat we met je meedenken, je op de hoogte houden van je sollicitaties, je belangen verdedigen bij onze opdrachtgevers, je administratie verzorgen en dat jij eigenlijk zorgeloos kan werken op een veilige manier. We are in this together!

Bij Recrewtment NV zijn de volgende 27 vacatures beschikbaar: