Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Maaltijdcheques
Vakantiegeld

Over ons

Opzoek naar een werkgever die er alles aan doet om jou volle potentieel eruit te laten komen? Dan zit je goed bij REAL GROUP! REAL GROUP bestaat uit meerdere entiteiten/KMO’s actief in de containerbouw en verhuur, staalbouw, civiele werken en industriële beplating.

We zijn een ambitieuze groep met een familiale sfeer. We willen de beste zijn in wat we doen, ook in werkgever zijn. Dit doel bereiken kunnen we enkel met het enthousiast, gepassioneerde management én met jou talent!
De topproducten die we afleveren zijn het resultaat van de knowhow en het enthousiasme van onze medewerkers. Hun, en wie weet straks ook jouw, welzijn is onze prioriteit! Dit vertalen we in een goede werksfeer met diverse acties ter ontspanning en ter behoud van de goede teamgeest. We zetten hard in op arbeidsveiligheid, gezondheid, milieu, … Daarnaast hechten we ook veel belang aan het psychosociale aspect en hechten we belang een goede privé/werkbalans.
Ook jij zal de voordelen van dit beleid ondervinden in je persoonlijke/professionele ontwikkeling omdat wij steeds op lange termijn denken.
Kortom, onze kernwaarde is plezier hebben in en naast de job. Want alleen wanneer je plezier en voldoening haalt uit je job, lever je de topproducten die wij maken.

Wil jij mee groeien met ons, binnen een internationale groep met een open werksfeer?

Wil jij onze ambitie delen en bij jij er klaar voor om het beste uit jezelf naar boven te laten komen?

Ja geantwoord? Dan is niets meer onmogelijk!

Ontdek hoe je talent in groep past en wordt een “REAL HERO”!Bij Real Group nv zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: