Over ons

De psychiatrische ziekenhuis Alexianen Tienen is een middelgroot ziekenhuis met 5 gespecialiseerde behandelafdelingen. Hestia vzw is een initiatief voor vermaatschappelijkte zorg en biedt ondersteuning op het vlak van: beschut wonen, mobiel team en team activering.

Het psychotherapeutisch dagcentrum biedt een kwalitatief behandelaanbod voor volwassenen met persoonlijkheidsmoeilijkheden die op één of meerdere levensdomeinen uit evenwicht zijn geraakt en waarbij ambulante hulp onvoldoende is. Het dagcentrum bevindt zich in Leuven en maakt deel uit van de Alexianen Zorggroep Tienen.

De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen flexibel en efficiënt in op kansen en uitdagingen. We gaan voor kwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering van ons werk.

Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach.

Wie bij AZT werkt is vriendelijk en dynamisch en is gericht op kwaliteit en samenwerking.

De Alexianen Zorggroep Tienen is zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg en bestaat uit het psychiatrisch ziekenhuis Alexianen Tienen met een Psychotherapeutisch dagcentrum in Leuven, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, de vzw Hestia. Onze organisatie maakt deel uit van de Broeders van Liefde.Het stigma rond mentale gezondheid wegwerken start bij onze eigen medewerkers!
Kim Fornhoff
Kim Fornhoff Medewerker Personeelsdienst

Bij Psychiatrische ziekenhuis Alexianen Tienen is de volgende vacature beschikbaar: