Waarom onze organisatie

Je komt in een lerende organisatie terecht die voortdurend streeft naar kwaliteitsverbetering.
We zetten in op een gezonde en zorgzame werkomgeving met aandacht voor jouw welzijn.
Je kiest voor een warme werkomgeving met ruimte voor zelfontplooiing.

Wij bieden

Lunchkorting
IFIC-verloning
Opleidingsbudget

Onze recruiter

Evelien Baelen

Over ons

Het Psychiatrisch Centrum Ariadne te Lede beschikt over  een psychiatrisch ziekenhuis gespecialiseerd in behandeling van alcohol en medicatieafhankelijkheid, psychose,  angst- en stemmingsstoornissen voor cliënten vanaf 18 jaar. Er is een afzonderlijk behandelaanbod voor ouderen met diverse cognitieve deficits (dementiële beelden) en een bijzondere specialisatie voor cliënten met de ziekte van Huntington.

Er is mogelijkheid tot volledige of partiële hospitalisatie (dag/nacht), poliklinische begeleiding en psychiatrische zorg in de thuissituatie (transmurale zorg).

Met het oog op verdere rehabilitatie beschikt het centrum over een psychiatrisch ziekenhuis en een psychiatrisch verzorgingstehuis met campus Lede (Nieuwemeers) en campus Dendermonde (Leilinde).

Ons centrum is ook partner in het samenwerkingsverband voor beschut wonen Reymeers. Meer info over de werking is terug te vinden via deze link.

 Daarnaast werken we verbindend en maken we met het oog op verdere vermaatschappelijking van de zorg deel uit van het Netwerk voor Geestelijke Gezondheid Aalst –Dendermonde-Sint Niklaas. Meer info over de werking van het netwerking is terug te vinden via deze link.

Binnen de schoot van het netwerk GG ADS participeert onze voorziening in de exploitatie van  het psychosociaal revalidatiecentrum Parcoer. Parcoer biedt een intensief, ambulant revalidatieprogramma aan voor cliënten met een psychische of psychiatrische kwetsbaarheid. Meer info over de werking is terug te vinden via deze link.Onze waarden

Respect
De uiting of het gevoel waarmee je aangeeft dat je iemand aanvaardt als waardig en waardevol mens vanwege kwaliteiten, prestaties of vaardigheden.
Klantgericht
Anticiperen op en afstemmen van zorg en begeleiding op de wensen en de behoeften van de cliënt met het in acht nemen en in stand houden van zijn eigenwaarde en autonomie.
Samenwerking
Bijdragen aan een gezamenlijk resultaat door een optimale afstemming van de eigen kwaliteiten en belangen met die van de organisatie en het team.
Kwaliteit
Het voortdurend in vraag stellen van ons eigen handelen, werken aan een betere en vernieuwende cliëntenzorg, het meten van onze effecten en resultaten, het waarborgen van een bepaald niveau.
Professionaliteit
Dit betekent taken met de juiste kennis en attitude vakkundig uitvoeren, het steeds beter willen doen, bereid zijn bij te leren, opnemen van zijn verantwoordelijkheden, integriteit en samenwerken.

Bij Psychiatrisch Centrum ARIADNE zijn de volgende 15 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Wij ontvangen jouw sollicitatie.
Eerste reactie
Je ontvangt meteen een bevestigingsmail.
Telefonische screening
Eventueel bellen wij jou op om een aantal korte vraagjes te stellen.
Eerste interview
Je komt langs voor een eerste kennismaking.
Tweede interview
Eventueel nodigen wij jou uit voor een tweede gesprek.
Aanbod
We bezorgen jou een contractvoorstel.
Aangenomen
Proficiat! Welkom bij onze organisatie. We bereiden jouw komst voor en kijken er alvast naar uit.