Onze recruiter

Over ons

Bij Promedisleep begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in maatwerkoplossingen om mensen met slaapproblemen te helpen. Ons doel is om iedereen de best mogelijke slaapervaring te bieden, ongeacht hun specifieke behoeften.

Om ons te onderscheiden, brengen we onze expertise direct naar de mensen toe. Met onze mobiele showroom zijn we aanwezig op talloze beurzen in heel België. Hier kunnen bezoekers onze innovatieve matrassen en slaapoplossingen persoonlijk ervaren en advies op maat krijgen van onze deskundigen.

Daarnaast bieden we ook privé-advies aan huis aan. Onze mobiele showroom komt naar u toe, zodat u in alle rust en comfort de juiste matras kunt kiezen die perfect aansluit bij uw behoeften. Onze experts staan klaar om u te helpen de beste oplossing te vinden voor een pijnvrije nachtrust.

Bij Promedisleep geloven we dat iedereen recht heeft op een goede nachtrust en werken we hard om dit voor iedereen mogelijk te maken. Ontdek onze oplossingen en ervaar het verschil dat een op maat gemaakte slaapoplossing kan maken.



Onze waarden

Familiebedrijf
Promedisleep is een familiebedrijf geleid door Jennifer Staumont, de tweede generatie na haar vader André. Samen hebben ze het bedrijf uitgebouwd tot een toonaangevend merk in slaapoplossingen.
Klantgericht
Uitstekende service en tevredenheid gegarandeerd.
Kwaliteit
Hoogwaardige matrassen voor ultiem comfort en ondersteuning.
Maatwerk
Persoonlijke slaapoplossingen op basis van uw unieke behoeften.
Bereikbaarheid
Mobiele showroom en privé-advies aan huis.

Bij Promedisleep is de volgende vacature beschikbaar: